Dylemat... auto - 8-10 tys. lub 12-13 tys.

07 Paź 2016, 12:58

Da się coś jeszcze zrobić z Galanta z taką podłogą/progami? Nadkola czyste od rdzy.
Cena 8k tyle tylko że jest to 2.4GDI :(
MadLoneWolf
Nowicjusz

Auto: Nie mam

14 Paź 2016, 13:35

Zerknie ktoś na te oferty? Chciałbym wiedzieć które uważacie że warto odwiedzić a które lepiej sobie darować

[link do oferty na Olx wygasł] - sprzedający przyznaje że trochę rudej na nadkolach, jeśli reszta byłaby ok to 1500 na wiosnę i blachę chyba dałoby się zrobić
[link do oferty na Olx wygasł] wydaje się całkiem ok, dużą pojemność niweluje gaz więc koszty jazdy byłyby spoko
[link do oferty na Olx wygasł] też według mnie wygląda solidnie, ale nie wiem jak z kosztami serwisowym Volvo
[link do oferty na Olx wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł] nie jestem pewien jak z oplowskim 2.2 :( opinie chyba ma słabe
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] niby od handlarza, trochę rzeczy w nim zrobił (wszystkie płyny i filtry, a wczoraj sprzęgło), tylko nie wiem dlaczego rozbebeszał tak bardzo środek (czyżby auto po powodziowe), no i ten wyczyszczony silnik

Ktoś coś? Będę wdzięczny, bo zakup staje się już powoli pilny... Do końca października muszę ogarnąć auto bo z pracy zacznę chyba pół nocy wracać :/
MadLoneWolf
Nowicjusz

05 Lis 2016, 22:13

Warto którymś się zainteresować?

[link do oferty na Allegro wygasł]

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - niby handlarz ale cena raczej nie należy do zaniżonych
MadLoneWolf
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowa Mazda CX-3
    Nowy kompaktowy SUV - Mazda CX-3 – debiutuje podczas targów motoryzacyjnych w Los Angeles. CX-3 jest piątym modelem z nowej generacji samochodów Mazdy wyposażonych w technologię SKYACTIV i zaprojektowanych w myśl filozofii ...