REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
mike1735 napisał(a):AR 159 (tutaj tylko diesle, najlepiej 2.4)
mike1735 napisał(a):Do 33k znajdziesz:
AR 159 (tutaj tylko diesle, najlepiej 2.4)
Citroen C5 (wystrzegaj się THP)
Ford Mondeo mk4
Honda Accord VII
Hyundai Sonata/Kia Magentis
Mazda 6 (tutaj tylko benzyniaki)
Renault Laguna III 2.0 dci/2.0t
Volvo s60
Subaru Legacy (unikaj diesli jak ognia)
x10crmo napisał(a):C5-fajne ale dobrego egzemplarza nie dostane chyba że w polsce ale nie mam zamiaru tu kupować auta.
alfa-super auto ale wygląda w środku tylko ładnie w skórze a skóra odpada, nie chcę
ford mondeo-tanie plastiki wygląda to okropnie i z zewnatrz nie podchodzi mi
renault laguna iii- wejdzie sobie na forum i poczytajcie, wszystkie plastiki piszczą, skrzypią, masakra, odpada jak dla mnie
159 kupi spokojnie, podobnie jak Renault i Hyundai/Kia ale potrzebuje kombikyrtapSzn napisał(a):Zobacz sobie jakieś zadbane auto z powyższych
mike1735 napisał(a):159 kupi spokojnie, podobnie jak Renault i Hyundai/Kia ale potrzebuje kombi Mondeo i C5 trzeba bedzie trochę poszukać, nie dramatyzujmy gdybym napisał aby szukał Insigni to obawy byłyby w 100% uzasadnione
x10crmo napisał(a):alfa-super auto ale wygląda w środku tylko ładnie w skórze a skóra odpada, nie chcę
x10crmo napisał(a):ale nie mam zamiaru tu kupować auta.
dzida napisał(a):a co jest złego w tutejszych autach jak są w dobrym stanie?
tak patrzę jak skomentowałeś nasze auta to widać, że szukasz dziury w każdym nie patrząc, co "oferuje" Audi. W dodatku utwierdzają mnie śpiewki "diesel do 200tys." "i pancerne TDI co przejedzie 400tys. bez napraw"...
chyba nie ma co się wysilać wg mnie
grunt to znaleźć konsensus między zadbanym autem z b.dobrym wyposażeniem a takim, którego cena to dobry żartkyrtapSzn napisał(a):Nie pisałem tego w kwestii obaw , chodziło mi bardziej o to że tak samo może być zaniedbana alfa czy mondeo , ale również a4 b6