Dylemat co wybrać?

07 Sty 2016, 20:49

x10crmo napisał(a):Akurat spasowanie plastików w audi kolego jest na najwyższym poziomie, jeśli tego nie wiesz to radzę się nie wypowiadać na ten temat.

Pewnie lakier też się nie złuszcza a ich wykonanie jest godne klasy premium :roll:
x10crmo napisał(a):Co do środka w alfie to jeśli jasny welur dla Ciebie wygląda fajnie to jesteś mistrzem.

Chyba nie znam nikogo komu się nie podoba ale to już kwestia gustu...
No ale jeśli zdecydowałeś to w sumie po co ten temat wgl?
Potrzebujesz jakiejś informacji o Peugeocie 307 lub mondeo mk4? Napisz na priv a postaram się pomóc :)
tomek70
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Łódź
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Ford Mondeo mk4
Silnik: 2.3 161
Paliwo: Benzyna
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2008

07 Sty 2016, 20:50

mike1735 napisał(a):działa to w dwie strony - dać za AR 159 z dieslem czy Mondeo 20k to proszenie się o kłopoty, ale a4 b6 za >25k to już gruba przesada

Dokładnie o to Mi chodziło :ok:
Sprzedam :
Volvo v70 03r. d5 PL blachy
Seat Leon 1.6 03r. z niemiec
kyrtapSzn
Początkujący

Prawo jazdy: 30 07 2012
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Golf IV
Silnik: 1.9 115km
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2000

07 Sty 2016, 20:59

x10crmo napisał(a):ale tak jak pisałem wcześniej przerabiałem każde z tych aut, zarejestrowałem się na każdym forum i wypytywałem forumowiczów co sądzą o swoich samochodach, następnie czytałem opinie znawców motoryzacyjnych którzy piszą artykuly na temat aut różnych marek.

sory ale dla mnie to śpiewka z Twojej strony
Jakbyś pytał znawców to nikt by Ci nie polecił e90 320i ;)
A jacy są użytkownicy Audi w internetach w 90%? Wychwalają w niebogłosy swoje nie widząc wad, twierdząc, że BMW dla wieśniaka, Mercedes dla emeryta, Lexus to plastikowe gumno... Mam wielu znajomych fanboyów tej marki i nie da się z nimi rzeczowo i merytorycznie porozmawiać, bo nie mają w większości pojęcia o motoryzacji.
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2010

07 Sty 2016, 21:08

ok. Dzięki Panowie za wypowiedzi.
Ostatecznie już się pogubiłem i może rzeczywiście jeszcze to wszystko przemyślę.
Możesz temat zamkąć jak chcesz :).
Dzięki jeszcze raz i pozdrawiam
x10crmo
Nowicjusz

Prawo jazdy: 04 04 2004
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Nie mam

08 Sty 2016, 11:08

x10crmo napisał(a):Akurat spasowanie plastików w audi kolego jest na najwyższym poziomie, jeśli tego nie wiesz to radzę się nie wypowiadać na ten temat.

Spsowanie ejst bdb, ale już jakosć jest dyskusyjna. Słynne obd rapane plastiki na drzwiach to już wizytówka VW nawet w młodych egzemplarzach.
piotrekbdg
Początkujący

Prawo jazdy: 20 07 2009
Auto: BMW 3er E92
Silnik: 2.0 143 KM
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy na pewno stać Cię na diesla?
    Myślisz, że spalanie to jedyne koszta eksploatacji? A co z osprzętem silnika, wyeksploatowaniem samochodu i eksploatacją miejską. Diesel nagrzewa się po 10-15km w mieście. Wtedy ropniak pali 2x więcej jak nie więcej, W dodatku ...
    Toyota 2000GT Convertible
    Trudno znaleźć bardziej stylowego i pożądanego klasyka z Japonii niż Toyota 2000GT. Opływowe nadwozie z długą maską, szprychowe felgi i otwierane światła nadają jej wyjątkowego charakteru. A status pierwszego supersamochodu ...