Witam na zakup auta mogę przeznaczyć 50 tysi ale nie wiem który z nich wybrać do lpg. I Ogólnie którą jednostka będzie mniej kosztowna w naprawach lub możecie polecić coś innego o podobnych gabarytach z v8 . Dzięki POZDRAWIAM
Według mnie lepszym rozwiązaniem będzie wybrać audi, silniki sprawdzone od lat do tego super napęd quatro chyba nie może być lepszego połączenia. Co do samego lpg jak zlecisz usługę dobremu warsztatowi będziesz zadowolony z instalacji.
Jak przygotować się do zakupu używanego Volvo? Porady i wskazówki Zakup używanego Volvo, podobnie jak każdego innego samochodu, wymaga odpowiedniego przygotowania, aby uniknąć potencjalnych problemów. Jakie cechy wyróżniają używane samochody Volvo? Czy możliwe jest kupno auta ...
Master Truck 2013 / relacja Międzynarodowy Zlot Ciężarowych Pojazdów Tuningowanyh MASTER TRUCK 2013, odbył się już po raz dziewiąty na Autodromie Delta mieszczącym się na terenie lotniska Aeroklubu Opolskiego w Polskiej Nowej Wsi pod Opolem. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.