elkanguro napisał(a):Dla mnie na plus nawigacja
pytanie czy aktualna? bo wszyscy chcą mieć dużą navi , a jak się okazuje że trzeba zaktualizować i to będzie już kosztować to wyciągają smartfona i jadą na telefonie.
elkanguro napisał(a):Niestety zauważyłem też kilka wad: odklejające się i popękane logo na kierownicy, zacinający się szyberdach, nieco zniszczona skóra foteli
człowieku, auto ma prawie 200tys, wiadomo że to i owo trzeba poprawić, kupujesz używkę nie nowe, a to są pierdoły o czym piszesz.
Załatw
VIN i sprawdź czy szkód nie było a nie że ma 5 rysek na skórze, którą można zrobić jak nową.
elkanguro napisał(a):brak czujników parkowania
można za nieduże pieniądze samochód doposażyć, chociaż mnie one denerwują, ne lubię jak mi się auto drze
w niektórych modelach jest to irytujące.
elkanguro napisał(a):małe pęknięcie lewego tylnego światła, ułamana literka D od napisu z tyłu i nierówne spasowanie tylnego zderzaka. Czy te ostatnie trzy wady mogą świadczyć o tym, że był bity z tyłu?
może tak, a może nie, albo trzeba sprawdzić czy nie ma gdzieś napraw blacharskich + pomiar miernikiem, albo wykupić raport i sprawdzić czy były szkody.
elkanguro napisał(a):Brakuje jej nawigacji,lpg
uwierz mi, to nie jest najważniejsze w samochodzie
a lpg? jaki problem, jedziesz do gaziarzy, montujesz nową i jeździsz.