Nie jestem pewny bo mam benzyniaka i nigdy sie nie zastanawiałem nad tym, ale chyba ON w normalnym dystrybutorze i tym dla tirów jest takie same, jedyna różnica to końcówka która nie pasuje do osobówek, i nie da rady zatankować z takiego dystrybutora zwykłego samochodu.
macpaw5 napisał(a):paliwo jest te same tylko pistolet do nalewania ma większa wydajność i średnice
Dokładnie. Taki dystrybutor ma wydajność kilka razy większą,po to żeby szybciej nalać te 1000 litrów,jeżeli pistolet wchodzi Ci we wlew to śmiało możesz lać z tego dystrybutora.
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
Chevrolet Impala czwartej generacji - historia zabytkowego modelu Chevrolet Impala czwartej generacji to amerykański samochód produkowany przez markę Chevrolet w latach 1965-1970. Był to jeden z najbardziej popularnych modeli marki w tamtym okresie, który zdobył uznanie zarówno ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.