REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
fourup napisał(a):Szanowny Panie Czerepach!Odsosunkuj się wreszcie od Kasika, bo aż żal Cię czytać... Niby wiedzy trochę masz, ale kultury i taktu - ni w ząb!
fourup napisał(a):A może masz inne problemy i tutaj na forum leczysz swoje kompleksy i urazy na psychice?
fourup napisał(a):Poradzę Ci coś, co nie będzie nikomu ubliżać, a Tobie pozwoli wyzbyć się nadmiaru agresji - idź sobie na siłownię, załóż 50-60kilo na maszynkę i walnij 3 serie po 1200... Zobaczysz, że Ci przejdzie...
fourup napisał(a):PS. Proszę, nie posądzaj mnie o "lizusostwo" - nie znam Kasika osobiście, nie mieszkałem na tym samym podwórku - po prostu i po ludzku - wkur...asz mnie do bólu tymi swoimi tekstami!
fourup napisał(a):Przy odrobinie cierpliwości - doczekasz się dożywotniego bana...
fourup napisał(a):PS2. Kasik, nie przejmuj się... Olej Go i tyle...
Jak mam to rozumieć? Sądzisz,że skoro jest ode mnie 30 lat starszy,to może mi ubliżać?kardio napisał(a)::shock: Kasik: zastanawia mnie po przejrzeniu paru tematów związanych z "czerepach", czy przy Twoim "temperamencie" możesz choć pomyśleć o jego wieku? Sadząc po wypowiedziach - facet jest umysłowo całkiem sprawny, czego o wielu młodszych na forum powiedzieć nie można...