REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
A to trzeba wiedzieć jak wygląda tramwaj od środka?
Jeżeli komuś nie przeszkadza, że stoi w korkach to w czym problem?
norpaw napisał(a):Po pierwsze nie mieszkam w puszczy! (a chciałbym)
Po drugie od urodzenia nie mieszkam w mieście!
Po trzecie nie jestem cwaniakiem a już nie dla kogoś kto zna mnie tylko z forum!
Także wypraszam sobie takie uwagi!
norpaw napisał(a):Ale ludzie mieszkający w miastach powinni mieć zakaz poruszania się samochodami w określonych godzinach.Zamiast tego powinni jeździć rowerami lub autobusami i mam tu na myśli cały rok ,a nie tylko jeden dzień !
PrezesArtek napisał(a):To już zależy od człowieka wszystkiego trzeba spróbować i zobaczyć jak to jest naprawdę, już pewno nie jeden się przekonał, że komunikacją miejską nie raz (nie mówię, że zawsze) można szybciej podróżować i mniej za to płacić.
PrezesArtek napisał(a):A swoją drogą kolego Dishman, nie chciał byś mieszkać w zacisznym domku nad jeziorem czy w górach gdzie jest cisza i spokój?
Dishman napisał(a):Nie no bez przesady. Każdy chyba jechał autobusem bądź tramwajem.
Dishman napisał(a):W górach? Nie bardzo, żebym zimą nie mógł wjechać/wyjechać z garażu?
PrezesArtek napisał(a):Ja popieram i będę popierał i nie tylko w teorii bo w praktyce akurat wypadł mi dzień wolny to wsiadłem w autobus i pojechałem na rybki i cały dzień zleciał.