REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Mustang napisał(a):Ten dzień naprawde jest potrzebny a ,że i tak ktoś wchodzi w samochód i jedzie 22 września to już jego sprawa...
PrezesArtek napisał(a):Moim zdaniem jest to potrzebne wielu ludzi nawet nie wie jak autobus czy tramwaj wygląda od środka a nieraz takim tramwajem można wcześniej zajechać na miejsce niż autem bo nie stoisz w korkach. A co do kontrolerów jak jakiś będzie sprawiał problemy to trzeba spisać dane kontrolera i nr. służbowy i zgłosić sprawę.
tym bardziej że to wtorek a ludzie będą chcieli dojechać do pracy a później jak najszybciej do domu...
ArteK napisał(a):Ekolodzy przekonują, że właśnie samochody są źródłem największej ilości zanieczyszczeń w metropoliach.
PrezesArtek napisał(a):Moim zdaniem jest to potrzebne wielu ludzi nawet nie wie jak autobus czy tramwaj wygląda od środka a nieraz takim tramwajem można wcześniej zajechać na miejsce niż autem bo nie stoisz w korkach.
norpaw napisał(a):Ja osobiście nie mieszkam w mieście i dotarcie z mojej miejscowości do pracy/szkoły wymaga własnego środka transportu. Ale ludzie mieszkający w miastach powinni mieć zakaz poruszania się samochodami w określonych godzinach.Zamiast tego powinni jeździć rowerami lub autobusami i mam tu na myśli cały rok ,a nie tylko jeden dzień !
Dishman napisał(a):A kopa Ci zasunąć?![]()
Cwaniak, a Tobie kto każe jeździć do miasta? Trzeba było się nie wyprowadzać do puszczy, to byś nie miał problemu