Dziewczyna :)

30 Paź 2007, 21:17

Witam wszystkich:)
Wybaczcie ze wkraczam na w wiekszosci meskie forum i wam przeszkadzam, ale chcialam sie was zapytac o opinie, bo zachodze w glowe i 1 faceta nie potrafie zrozumiec! Pytanie bedzie z gatunku - relacje damsko-meskie...
Po okolo 5 latach od rozstania do mojej dobrej kolezanki odezwal sie moj ex przez "nasza klase", bo ja nie mam tam (i nie potrzebujje) konta. Odezwal sie z zapytaniem - co u mnie slychac.
I nie bylo by w tym nic dziwnego gdyby nie pare faktów. 1. Musial sie sporo natrudzic by przypomniec sobie nazwisko sprzed 5 lat kolezanki ex-dziewczyny, ktora spotkal ze 2-3 razy.
2.Nasz ponad 2 letni zwiazek byl burzliwy ale i pelen namietnosci. To byl pierwszy jego i moj zwiazek. 3. To on zerwal (choc z trudem mu to przyszlo) mowiac ze mnie nie kocha juz, przede wszystkim z powodu ciaglych klotni i roznicy zdan. Bardzo to przezylam. 4.Kiedys jakis czas po rozstaniu odezwal sie z pozdrowieniami z Austrii piszac ze teraz to on -mi moze wyslac kartke z zagranicy. ( wczesniej jak bylismy para - wyslalam mu naprawde cieplą kartke z Austii jak bylam u znajomej) 5. Byl wrazliwy, uczuciowy, ambitny, szalenie inteligientny i mial wzorowe oceny.
W swoim profilu ma "zonaty" i wsrod paru zdjec - takze slubne. (Daty slubu nie da sie okreslic.) Wiem ze jest szczesliwy - znam go, poznalam kiedys ta jego panne i wiem ze ozenilby sie tylko z milosci.
Pytanie - PO CO sie po tylu latach odzywa sie do swojej ex - skoro jest w szczesliwym malrzenstwie....?! I co mam (przez kolerzanke) mu odpisac? (je jeszcze nie mam meza)
Ktos ma jakis pomysl? Im wiecej bedzie opinii tym lepiej:)
Dzieki
kobietka111
Nowicjusz

30 Paź 2007, 22:41

moze chce odświeźyć stare znajomości:):):)
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

30 Paź 2007, 23:37

ale po co, w jakim celu ze swoja ex po tym co wam przedstawilam powyzej...?
kobietka111
Nowicjusz

30 Paź 2007, 23:49

może nie podba mu się ta żona:)

no wiesz może pogadać o dawnych czasach powspominać wasz związek:)
Endrju
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 449
Miejscowość: Poznań

31 Paź 2007, 00:56

Fajnie jest odświeżyć stare znajomości ;) my się stażejemy ale to co kiedyś było zawsze będzie takie samo 8)
Może chce pogadać o starych dobrych czasach...
Pozdro. Kacper
Kacper
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3348
Miejscowość: Warszawa - okolice
Prawo jazdy: 14 09 1997
Auto: Volvo S40
Silnik: 2.0 140KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

31 Paź 2007, 02:42

A ja przypuszczam (przepraszam z góry za prostackie określenia, naprawdę nie chcę być niegrzeczny), że pomimo iż może się świetnie dogadywać ze swoją żoną, to jednak ciągnąć go do Ciebie mogą hormony i zwykły popęd seksualny... Czyli po mojemu mógł na ten przykład stwierdzić że jego obecne pożycie jest po prostu nudne w porównaniu do kontaktów seksualnych gdy jeszcze byliście razem... Poza tym napisałaś, że to był i jego i Twój pierwszy związek... Pierwsza miłość nie rdzewieje... Chociaż ja osobiście stawiałbym bardziej na zwykły zew natury (popęd seksualny)...

A na taki mały bonus, to co zrobił, podczas i po rozstaniu się z Tobą, to było głównie wmawianie samemu sobie że nic do Ciebie nie czuje i do tego jeszcze Ci zrobi na złość, żebyś zobaczyła, jak bardzo nic do Ciebie nie czuje...
DFireCrow

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kierowco, nie ignoruj znaku P-21
    Są takie miejsca na drodze, które zgodnie z przepisami prawa powinny być omijane przez kierowców. Jednak niektórzy kierujący, widząc pasy wyznaczające powierzchnię wyłączoną z ruchu, czyli znak P-21, ...

03 Gru 2007, 18:25

a me najzwyczajniej w swiecie odezwał sie z uprzejmosci... pozdrowienia czy zapytanie grzecznosciowe przeciez nic nie znaczy... im bardziej zachodzi sie w glowe, tym wiecej absurdalnych, potencjalnych powodow przychodzi Ci do głowy
Sarah
Nowicjusz

04 Gru 2007, 13:22

Mnie też wydaje się,że chce cię namówić,żebyś została jego kochanką.Poprostu żona mu się znudziła i szuka nowych wrażeń.A że wasz związek był namiętny,więc miło go wspomina i chce poprostu się,(przepraszam za wyrażenia) pobzykać z kimś,z kim mu było dobrze w seksie.Odezwij się do niego,a sama się przekonasz.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

05 Gru 2007, 09:18

Eee..., tam od razu hormony, sex, kochanki...

Może facet jest ckliwy i może w głębi duszy żałuje tamtej decyzji. Duma nie pozwala mu ię do tego przyznać...

A poza tym - spędziliście razem jakiś kawałek czau, więc jakieś wspomnienia Wam pozostały. I lepsze i gorsze... To się nazywa nostalgia... ;)

A czy Ty Kobietko111 - niegdy nie zastanawiałaś się co u Niego teraz się dzieje?...
Pozdr
fourup
Nie udzielam porad na PW - tylko forum ogólne!
fourup
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków, Słomniki
Prawo jazdy: 08 01 1999
Auto: Mercedes S124 250D
Silnik: OM602
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1990

07 Gru 2007, 12:46

fourup napisał(a): spędziliście razem jakiś kawałek czau, więc jakieś wspomnienia Wam pozostały. I lepsze i gorsze...
A czy Ty Kobietko111 - nigdy nie zastanawiałaś się co u Niego teraz się dzieje?...

Nie koniecznie może tak być,jak większość kolegów mówi,że chodzi mu tylko o sex,itp. Może akurat fourup ma rację - jeśli sama się z nim nie spotasz,to się nie dowiesz, może akurat ma dobre intencje.
W końcu też nie można wszystkich do jednego wora wrzucać - nie każdy facet jest zboczuchem (sorki za określenie), tak samo,jak nie każda dziewczyna leci na fajną brykę.
Kasik
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 99
Miejscowość: Opolskie

07 Gru 2007, 16:55

No ale według mnie to nie masz tak do końca pewności czy naprawde jest teraz taki szczęśliwy. Może tam gdzieś w środku jednak czuje jeszcze coś do Ciebie. Ja bym sie bardziej przychylił właśnie do opinii kolego fourupa.
Tuningowi diesli - NIE
arek_89
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Małopolska

13 Gru 2007, 22:32

Mnie się wydaje, że On po prostu chce pogadać. Analizując to co napisałaś to zdaje mi się, że po prostu sobie przypomniał święta idą taki okres;P
Może oraganizuje jakś grubsza impreze :P
Gizu
Początkujący

Miejscowość: Piotrków/Warszawa

20 Gru 2007, 08:01

Hehe no i jak zwykle tyle opinii ile osób :twisted:
Tuningowi diesli - NIE
arek_89
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Małopolska

24 Gru 2007, 16:38

odezwal sie po proprostu jest "ludzki" i tyle -nie zapomina osob na ktorych mu zalezalo lub cos wiazalo to logiczne a z twojej strony najlepiej szczerze odpisac " co u Ciebie slychac" i nie wyobrazac sobie za wiele.poprostu nie psuc jego szczescia jakimis podtextami tylko pogratulowac udanego zwiazku i sama znalesc sobie faceta a nie zameczac sie domyslami :) pozdrawiam
"przyspieszenie to najlepszy sposób spędzenia czasu pomiędzy zakrętami"
HillClimbFanatic
Początkujący