Dziewicze auto do 6-7 tys. Pln

25 Paź 2017, 01:37

Cześć, zakładam ten temat gdyż większość z moich znajomych to osoby mało zmechanizowane i nie mam za bardzo się kogo poradzić w temacie wyboru auta.
Planuję zakup pierwszego pojazdu w budżecie do 6 mak 7 tys, wymagania hm, najważniejsze żeby jeździło i się nie psuło. Mieszkam z Wrocławia i mniej więcej tutaj bym chciał szukać ew w jakimś promieniu wokół niego. Przeszukując różne portale znalazłem kilka fajnych co o nich sądzicie? i na co powinienem zwrócić uwagę, czytałem że większą wagę ma stan niż, rocznik ale gdzie znaleźć złoty środek, do jakiego przebiegu szukać, lepszy diesel czy benzyna, oto propozycje:
1. [link do oferty na Allegro wygasł]
2. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
3. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
4. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Ta linia Focusa ma coś w sobie, ale odstrasza troche że miał 3 właścicieli i jest po lifcie.. co o nim i o reszcie sądzicie

Pozdrawiam
pershing1
Obserwowany

Prawo jazdy: 30 06 2015
Przebieg/rok: <1tys. km
Auto: nie mam

26 Paź 2017, 15:18

1.Po dzwonie z przodu i pytanie ile musiał dać za nią żeby jeszcze na niej zarobić..
2.Ładny ale beznadziejny silnik ani to dynamiczne ani oszczędne..
3.Kolejny hebel,sprowadzony opłacony więc znowu pytanie ile musiał za niego dać..
4.Jakiś wieloodcieniowy się wydaje i z tyłem coś było bo klapa krzywo spasowana..

W ogóle dlaczego interesują Cię auta sprowadzone?

Masz kilka linków:
[link do oferty na Olx wygasł] - 8lat w jednych rękach i sprzedający wydaje się być uczciwy.
[link do oferty na Olx wygasł] - prawie nowe zimówki tylko zdjęcia beznadziejne..
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

26 Paź 2017, 22:13

Zobacz to:
[link do oferty na Allegro wygasł] (ten jest bardzo ladny, widziałem na żywo kiedyś)
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Studyjne wersje nowego Golfa BlueMotion i Golfa GTI
    Podczas rozpoczynającego się dzisiaj Międzynarodowego Salonu Samochodowego w Paryżu w centrum uwagi na stoisku Volkswagena znajduje się nowy Golf. Zbliżone do wersji seryjnych modele studyjne Golfa BlueMotion i sportowego ...