05 Gru 2015, 22:53
Witam.
Chciałbym po prosić o pomoc dotyczącą dziury w dywanie w podłodze w samochodzie , dziura nie jest bardzo duża lecz jest widoczna bo jest w miejscu miedzy fotelem kierowcy a drzwiami i za każdym razem gdy wsiadam do auta to mnie ona irytuje , szczerze wiem że można by było wymienić całą podłogę lecz mieszkam za granica i takie koszta nie są tanie a to jest auto służbowe , chciałbym zrobić to sam żeby to jakoś wyglądało i nie rzucało się w oczy . Czy może ktoś z was miał podobny problem lub wie jak to zrobić samemu ?
Także chce powiedzieć ze szukałem na forum takiego problemu i nie mogłem trafić na taki , dlatego pisze tutaj , jeśli jest nie w tym wątku to przepraszam . Dodam także że tą dziurę zrobił mi jakiś baran gdy jechał przede mną i wyrzucał papierosa i ten pet wleciał akurat przez moje okno i za nim zareagowałem to już zrobiła się dziura , a nie chce mówić na tę chwile mojemu szefowi bo ogólnie nie można palić w samochodzie , wiem o tym i także tego nie robię w samochodzie (lepiej można się skupić na jeździe ) . Proszę o pomoc lub jakieś rady .