Dziwna (?) awaria radia

29 Wrz 2010, 07:10

Witam,

moje radio w samochodzie (kenwood) zastrajkowało. Gra jak tylko ruszam, zmieniam prędkość, jadę po nierówności - przerywa i pokazuje sie komunikat call - wystarczy wtedy wcisnąć jakikolwiek przycisk - wraca do normy na moment i znowu tak. Podobne rzeczy robił mi jakiś rok temu, nagle przestał i teraz znowu - co to może być? Będę wdzięczna za pomoc.
magabo
Nowicjusz

Miejscowość: Poznań

30 Wrz 2010, 11:35

magabo napisał(a):Witam,

moje radio w samochodzie (kenwood) zastrajkowało. Gra jak tylko ruszam, zmieniam prędkość, jadę po nierówności - przerywa i pokazuje sie komunikat call - wystarczy wtedy wcisnąć jakikolwiek przycisk - wraca do normy na moment i znowu tak. Podobne rzeczy robił mi jakiś rok temu, nagle przestał i teraz znowu - co to może być? Będę wdzięczna za pomoc.

Zdemontowac radio i sprawdzic kabel tel mute (brazowy)
Odkodowanie radii samoch [email widoczny po zalogowaniu] tel 509674475 GG 6005324
elektron1234
Aktywny

Miejscowość: Rzeszow
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...