Dziwne stuki pod czas jazdy i niespodzianka :(

05 Maj 2012, 15:29

Witam jestem właścicielem Mazdy Mx 3 i od jakiegos czasu pod czas jazdy dochodziły do mnie dzwięki jakis stuków puków i wreszcie zdenerwowałem się i pojechałem do diagnostyki pojazdów na "szarpaki" żeby zobaczyć czy to amortyzator i Pan mnie poinformował ze amortyzator jest sprawny w 70 % więc postanowiłem zobaczyć co to jest i rozebrałem plastiki w bagażniku i spotkała mnie wielka niespodzianka :( a tu kilka zdjęc Dziwne stuki pod czas jazdy i niespodzianka :(

tu z prawej strony wygląd jak tak sprawna czesc amora wyglada Dziwne stuki pod czas jazdy i niespodzianka :(
Gryniu115
Obserwowany

Prawo jazdy: 21 01 1993
Auto: mazda mx 3

15 Maj 2012, 19:38

Dobry blacharz samochodowy i po kłopocie,on przyglądnie się konstrukcji górnego mocowania i będzie wiedział co ma robić.
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

22 Maj 2012, 15:57

Dokładnie jak w powyższym poście,jeszcze nie ma tragedii. Po prostu chyba wybiło tą cześć,lub poszła rdza. Dobry blacharz an pewno to zrobi.
Exedy24
Początkujący

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: AUDI A4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Zmiany w punktach karnych 2023 - powrót do przeszłości
    Ten rok to zdecydowanie czas zmian dla prawa ruchu drogowego w Polsce. Ponad dwa miesiące temu zetknęliśmy się z lawiną nowych regulacji, a już od 17 września 2023 roku, w życie weszła nowelizacja przepisów o punktach ...