A mianowicie w silniku dokładniej między silnikiem a akumulatorem tak w głębi jest taka żeliwna dźwignia którą można przesunąć w 3 pozycje i jak się przesuwa to porusza się jakiś hmm amortyzatorek(2) siłownik nie wiem. Nie odpalałem samochodu po zmianie pozycji tej dźwigni czysto ze strachu bo nie wiem co to. proszę o wyrozumiałość bo mam auto od niedawa i poznaje dopiero silnik i w ogóle bo też jest to moje pierwsze auto
Dźwignia pręzentuję się następująco: 1:Dźwignia 2: porusza się przy ruszaniu dźwignią.
Kierunki poruszania gdźwigni i tego yyy teleskopu(2) wskazują niebieskie strzałki a i dźwignia porusza się tak jakby na 3 pozycję.
Poproś kogoś aby poruszał lewarkiem zmiany biegów tzn . powłączał po kolei biegi , a Ty się patrz na te dżwignie ,amortyzatorek , a zapewniam Cię że pojmniesz w lot o co biega.
Mitsubishi L200 STORM - limitowana seria pickup’a W polskich salonach Mitsubishi Motors zadebiutował właśnie napędzany na obydwie osie pickup L200 w specjalnej wersji STORM. Limitowana seria L200 charakteryzuje się bogatym wyposażeniem i bardzo korzystną ceną. Mitsubishi ...
Dlaczego nie widzimy tego, czego nie spodziewamy się zobaczyć? Sytuacja, gdy ruch na drodze jest mniejszy i po ulicach rzadziej poruszają się piesi czy rowerzyści, może być niebezpieczna ze względu na zjawisko ślepoty pozauwagowej. Polega ono na tym, że nie widzimy obiektu znajdującego ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.