E36 316,320,328? ~10k

23 Sty 2016, 16:52

Witajcie. Wiele razy zakładałem tutaj tematy, ale nadal jestem na etapie kupna samochodu. Z e34 nie wyszło, oglądane przeze mnie egzemplarze z Polski nie nadają się do niczego moim zdaniem. Poprosiłem więc wujka żeby popytał znajomych w niemczech(robi w branży motoryzacyjnej - nie, nie jest komisiarzem, ani handlarzem). I kicha - nie ma nic zadbanego.

Jednak nadal szukam w BMW, i pomyślałem nad e36, bo innych wariantów z tej marki do 10k nie widzę.

Co powiecie:

[link do oferty na Allegro wygasł]

[link do oferty na Olx wygasł]

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Wrzuciłem 1.6 głównie dlatego, że blacha na zdjęciach prezentuje się w porządku, ale na razie chcę dowiedzieć się czy warto obejrzeć któryś z powyższych egzemplarzy, bo jednak parenaście km mam do nich.

Najchętniej skusiłbym się na 328, ale nie wiem czy do 10k warto w ogóle rozglądać się za takim silnikiem?

Przebiegi miesięczne ~300-400km
zhiqiang
Nowicjusz

Auto: Nie mam

23 Sty 2016, 20:20

Poszukaj 328, moim zdaniem możliwe w tym budżecie, i tak właściwie jedyne sensowne wyjście jeśli chodzi o zakup e36.
Dopamine
Aktywny

Przebieg/rok: 5tys. km
Auto: Elise k20z4 in progress
Silnik: K20Z4
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2007
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Finał NIGHT POWER 2013 GP w Płocku / relacja
    Ostatnia runda tegorocznego NIGHT POWER Grand Prix zakończona. W Płocku zmierzyło się około 70 zawodników. W całym cyklu na starcie stanęło ponad 200 zawodników. Już wiemy kto jest najlepszy. Zwycięzcą całego ...