REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Ja bym raczej dał MDF bo tu jakość dźwięku powinna być trochę lepsza szczególnie basu.wiktoras napisał(a):planuję wymienić głośniki przód tylko nie wiem z czego będzie lepszy dystans 165mm plastik/MDF
Nie wiemy jakie tam masz głośniki. Jaka tam jest zalecana średnica?wiktoras napisał(a):Nie wiem również jak sprawa z tyłem czy wymieniać również głośniki lub może jakaś skrzynia do bagażnika .
To wszystko zależy od tego jaki masz budżet na zmiany. Oczywiście jak byś założył wzmacniacz np. czterokanałowy to na pewno jakość dźwięku powinna być lepsza.wiktoras napisał(a):I na końcu jakie głośniczki polecacie oraz jakiś może wzmacniacz do nich.
Nie odłączaj bo to radio ma trzy wyjścia z tego co widzę i możesz oprócz czterech głośników podłączyć osobno subwoofer. Takie rozwiązanie będzie najlepsze. Mocnego basu nie da się długo słuchać jak jedziesz np. w trasie bo po pewnym czasie potrafi być męczący.wiktoras napisał(a):Tył nie wiem jak to rozwiązać jedni mówią żeby odłączyć je i wstawić skrzynię bassową do bagażnika bo niby ma grać przód a bass wydobywać się z tyłu.