jiGsaw napisał(a):Po pierwsze zadne z tych aut nie jest nowe. Po drugie m54 nie ma nic wspólnego z V8...
To chyba oczywiste, że nie będą nowe skoro nie są już produkowane. Dodałem, że interesują mnie auta z początku produkcji. Dlatego wydaje mi się, że nie muszę pisać, że nowe nie oznacza nówkę z salonu. Sądzę, że inne osoby rozumiały.
Oczywiście wiem, że M54 nie ma nic wspólnego V8. Mój błąd. Tak to napisałem, że faktycznie można to tak odebrać. Miałem na myśli, że z początku produkcji E60 530i były montowane silniki M54 znane mi z 330i. Oczywiście o ile się nie mylę. Ale również w był silniki V8 które podobno są bardzo dobre. Jedynie mają jakąś wadę z rurką, przez co trzeba wyciągać silnik.
Tyle w teorii, bo tyle wiem.
Rozumiem. Zastanawiałem się co jest z tymi generacjami BMW, że tyle osób narzeka. Kilka razy słyszałem, że E60 i E90 to już nie są te BMW. Nawet nie wiem o co chodzi. Widzę, że sporo osób jeździ tymi autami. Dlatego też wydawało mi się, że nie mogą być znacznie awaryjne.
Świetnie. Teraz przynajmniej wiem za jakimi modelami się rozglądać. Cenowo spodziewałem się, że będzie to przynajmniej 45tyś. Dlatego nie jest najgorzej.
A wiesz jak spisuje sie napęd X?