EA sponsorem "Sound of Tuning" Car Audio & Tun

25 Kwi 2008, 18:02

26 i 27 kwietnia w Lublinie odbędą się ogólnopolskie targi car audio & tuningu. Na stoisku głównego sponsora – firmy Electronic Arts, pasjonaci podrasowanych samochodów przeprowadzą wirtualną modyfikację aut i zmierzą się z prędkością, grając w ostatnią odsłonę kultowej serii Need for Speed.

Druga edycja targów „Sound of Tuning” będzie wyjątkową okazją do poznania najnowszych propozycji firm dostarczających sprzęt do tuningu samochodów. Imprezie towarzyszyć będzie szereg atrakcji, które wprowadzą pasjonatów motoryzacji w świat tuningu oraz wyścigów samochodowych, także tych wirtualnych. Podobnie jak w ubiegłym roku, tak i tym razem w targach weźmie udział Electronic Arts, największy na świecie producent i wydawca gier komputerowych.

W specjalnie przygotowanej strefie EA, odwiedzający targi odnajdą stanowiska wyposażone w konsole next-genowe PLAYSTATION®3 oraz Xbox 360™, na których będzie można ścigać się na legalnych torach całego świata grając w najnowszą odsłonę Need for Speed – ProStreet. Dla wszystkich chętnych przygotowaliśmy również 4 stanowiska wyścigowe, wyposażone w konsole PLAYSTATION®3 i kierownice Logitech G25. Stanowiska z pewnością zapewnią niesamowite wrażenia wszystkim fanom szybkości.

Aby zabawie dodać odrobinę adrenaliny i podkręcić atmosferę, na stoisku EA organizowane będą liczne konkursy i miniturnieje.

Zdjęcie

Zdjęcie
Pozdrawiam,
Artek
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

26 Kwi 2008, 20:45

oj chciało by się pojechać no ale niestety.......trochu za daleko :(:(
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH :)
Bryann
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Jawor
Auto: Nie mam

29 Kwi 2008, 00:44

za późno przeczytałem ;/
Ciekawe czy mam czego żałować ;D
Szatek
Aktywny

Miejscowość: Elbląg
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne