Witam! Za każdym razem po włączeniu radia easy touch ec-37603 muszę ustawiać na nowo fale. Czy ktoś wie jak zrobić aby po włączeniu radia włączyła się automatycznie stacja którą ustawie? Jest to chyba możliwe bo teraz za każdym razem po włączeniu radia jest 98.6. Radio kupiłem używane i nie mam do niego instrukcji obsługi w necie też jej nie znalazłem, bardzo prosze o odpowiedź, pozdrawiam.
Moim zdaniem to wszystko sie powinno zapisywac, a kolego jak jest z korektorem?? Jak wylaczysz i wlaczysz radio to zmienia Ci sie EQQ??? tzn bass,trebl itp
W kostce od samochodu zamien miejscami kabel CZERWONY z ZOLTYM i powinno byc, a jesli nie to sobie poszukaj schematu jak to podlaczyc powinno byc opisane,
TZN w Miejssce kabla zoltego wepnij kabel czerwony, a w miejsce kabla czerwonego wepnij kabel zólty!!! Tylko pamietaj !!! NIE W KOSTCE TEJ CO WYCHODZI Z RADIA TYLKO TA CO WYCHODZI Z AUTA!!!
Uniwersalny system hakowy i bramowy - samochody ciężarowe W sytuacji gdy rosną wymagania odnośnie do standardów technicznych, ekonomicznych i ekologicznych pojazdów, coraz większą uwagę zwraca się na optymalne wykorzystanie posiadanego taboru. Jest to jeden z powodów, ...
Rimac C_Two - elektryczny supercar Rimac C_Two to elektryczny supercar produkowany przez chorwacką firmę Rimac Automobili. Jest to jeden z najbardziej zaawansowanych samochodów na świecie, oferujący niezrównane wrażenia z jazdy i niezwykle wysoką ...
witam! zamieniłem przewody Battery + z ACC+ (12V) I WSZYSTKO JEST JUZ OK
Mam jeszcze dwa pytania: Czy kabel który wychodzi z samochodu do radia z drugiej strony także jest zakonczony wtyczką, czy każdy kabelek idzie juz bezpośrednio do źródła? pytam ponieważ ta moja wtyczka jest juz w opłakanym stanie i chciałbym wymienić na nową i teraz nie wiem czy konieczne bedzie odcięcie starej i skręcenie drucików nowej wtyczki ze starymi?
Chciałbym jeszcze wiedzieć do czego sa te przewody: ILLUMINATION GHW 14 170 ANTENA +
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.