ECO CUP peżota;)

20 Sty 2010, 19:43

Peugeot organizuje ECO CUP - do przejechania trasa Paryz - Genewa, max 36 h. Tyle, ze druzyna ma przejechac trase 1000km tak, by spalic jak najmniej paliwa :). Mozna zglaszac chec udzialu. Ktos chetny ?? http://ecocup.peugeot.com/PL
wizard
Nowicjusz

24 Sty 2010, 13:16

Ja bym się pewnie zgłosił gdybym nie miał innych planów na ferie zimowe. 36 godzin to trochę dużo czasu na przejechanie tego dystansu, ale przecież tu nie o szybkość chodzi. Nie mniej wzięcie udziału w takim evencie było by dla mnie dużym przeżyciem bo nigdy się nie ścigałem. :mrgreen:
brodka
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: garbusland

04 Lut 2010, 10:43

no na facebooku czytalem wczoraj, ze zglosilo sie juz ponad 15 tys chetnych, wiec zainteresowanie rajdem jest spore :). tylko nie wiem jakie sa kryteria wyboru zawodnikow :)
wizard
Nowicjusz

16 Lut 2010, 14:35

Jest już lista zwycięzców na stronie głównej eventu. Przyznajcie się, czy jest ktoś z was na niej? Mam nadzieję, że nikt się nie zbłaźni bo to jakby nie patrzeć będą Polskę rprezentować :twisted:
brodka
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: garbusland

16 Lut 2010, 18:43

brodka napisał(a):Jest już lista zwycięzców na stronie głównej eventu. Przyznajcie się, czy jest ktoś z was na niej? Mam nadzieję, że nikt się nie zbłaźni bo to jakby nie patrzeć będą Polskę rprezentować :twisted:

dwie kobiety z polski beda braly udzial w rajdzie, jestem bardzo ciekaw jak im pojdzie, bo przyznam szczerze, choc moze sie naraze, ze kobiety w polsce prowadza duzo lepiej niz faceci ;]
wizard
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus IS Sriracha Red ze złocistymi płatkami
    Z okazji amerykańskiej premiery nowej wersji sedana IS, Lexus przygotował wyjątkowo pikantną stylizację tego modelu, w żartobliwy sposób nawiązującą do jednej z najostrzejszych odmian sosu chili. Auto prezentowane ...