"Egzotyczne" autko- Wołga GAZ 31105

16 Sie 2009, 13:06

Wizytując jakiś czas temu Rosję zakochałem sie w tym samochodzie - Wołga GAZ 31105.

Typ urody może i nie dla każdego, no ale jestem jednym z tych, którzy uważają, że nasza BrzydUla jest całkiem sexy, wiec widocznie dziwny gust mam :mrgreen:

Mam pytanie do tych, którzy być może mają rozeznanie w rynku samochodów ze Wschodu. Czy warto to kupić bo... Co dalej?

Może ktoś wie, czy takie "egzotyczne" auta w ogóle warto kupować? Jak to w Polsce wygląda jeśli chodzi później o ewentualną naprawę, serwisowanie takich samochodów, rynek części zamiennych.

Może ktoś już ma/miał i może coś doradzić?

Linki do samochodu, o który mi chodzi:

Po angielsku plus zdjecia

I troche danych tehnicznych jakie udało mi sie znaleźć w języku polskim w serwisie autowizja.pl

Nie wiem czy to istotne - cena GAZ 31105 to ok 3,3 tys Euro za samochód używany, rocznik 2006, 54 tys. km

W Rosji te samochody służą często jako taksówki.
Gburek
Nowicjusz

Miejscowość: Poznań
0

16 Sie 2009, 14:09

faktycznie egzotyka :) taki maly mix samochodów .... bo z kazdej strony widac juz gdzies znane rysy ... niestety nic więcej ci nie powiem a zarazem nie pomogę bo nie znam tematu....
gigit
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kołobrzeg
0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...