Witam, Poszukuje auta które dobrze się sprawuje pod LPG, mało sie psuje i ma sportowy charakter. Będe nim jezdzil w krótkie trasy do pracy po 6-7 km, czasami wyjazd 60 km max. Powinno być małe, najlepiej 3 drzwiowe Cena do 7 tysiecy z lpg, na rejestracje i oplaty mam dodatkowy tysiac. Moim typem jest honda civic VI 1.3, Fiat punto/seicento/stilo, mazda 323 bmw e36, ale oczekuje od was takze innych propozycji bo z motoryzacja u mnie cięzko
wdowciu napisał(a):Lepiej honde V czy VI jesli chodzi o cene czesci, ekonomie, silnik i kupno w dobrym stanie z LPG ?
Obie są dobre i trwałość na podobnym poziomie. V możesz kupić fajną z VTEC pod maską więc jak co to jej szukaj ale mało tego bo gniły i młodzi je zajeżdżali.
Co sadzicie o tej : [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] Wszystkie auta koło mnie. Nie widze chyba sensu wydawania na to auto 7 tysiecy ?
Jak wyprzedzać rowerzystę? Wyższe temperatury powietrza sprawiają, że na drogach pojawia się coraz więcej rowerzystów. Dlatego kierowcy powinni przypomnieć sobie, co zrobić, by w bezpieczny sposób dzielić jezdnię z rowerzystami, a przede ...
Toyota Proace City Toyota Proace City jest zupełną nowością w ofercie Toyoty. Nowy model dołączył w 2019 roku do większego Proace i powiększa gamę dostawczaków Toyoty. Samochód opracowano z myślą o użytkownikach potrzebujących ...
1.Wygląda ok tylko zastanawiają mnie drzwi kierowcy a dokładnie ich spasowanie przy słupku (szczelina ku górze się powiększa). 75km to jednak troche mało. 2.Ta całkiem całkiem i instalacja jeszcze na gwarancji jeśli się nie myle. 3.Dostała z przodu i rdza na nadkolach z tyłu.. do tego ponad 2000wyświetleń..
Tutaj ciekawy Civic [link do oferty na Olx wygasł] i taka BMka [link do oferty na Olx wygasł] wygląda na dobrze utrzymaną.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.