Witam
Mam zamiar kupić sobie auto, mam około 5000zł szukam auta ekonomicznego i wytrzymałego;] a najlepiej jak by miało jeszcze dobre osiągi;p
wiem ze mam duże wymagania ale ...;p
jak macie jakieś pomysły to piszcie;]
z góry dziękuje
Moc i ekonomia, czyli hybrydowa wersja Toyoty Yaris Cross pod lupą Już po kilku miesiącach od rynkowego debiutu stało się jasne, że Toyota Yaris Cross pretenduje do miana europejskiego bestsellera. Rok po premierze, prognozy się sprawdziły - Japończycy trafili w dziesiątkę, bo miejski crossover ...
Samochody koncepcyjne BMW Design Samochody koncepcyjne to doskonałe pole do popisu dla projektantów. Od elektrycznych układów napędowych, przez drzwi otwierane do góry, po nowatorskie materiały nadwozia – koncepty zawsze wybiegają ...
Nie kupuj Punto - to złom. zawieszenie (tylna belka) co 20 tyś. do roboty, alternator co jakiś czas pęka obudowa. No i 1200 cm. - to tylko na dojazdy do pracy/szkoły i po zakupy. zastanów się nad Corsą 1600 cm. ma troche lepsze osiągi chociaż blachy jak to w oplu.
Zawieszenie można zniszczyć po przejechaniu nawet 100km to wszystko zależy od sposobu użytkowania samochodu.Aby zapobiec pękaniu obudowy alternatora wystarczy założyć osłone pod silnik.
Szukaj Hondy Civic V generacji z silnikeiem 1.5 bedziesz wymiatał o wiele drozsze samochody a spalanie 5-7l w zalenosci od jazdy.Świetne zawieszenie dzieki ktoremu po zakretach mozna smigac jak zadnym innym no chyba ze jakis sportowy ale w tej cenie nie ma nic lepszego.
Ewentualnie moze byc opel vectra albo Golf II tylko jakis zadbany musi byc
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.