12 Lip 2009, 20:48
jak ja bym mial sluchac znajomych to bym w zyciu auta nie kupil,bolaczka Astry jest ruda ale jesli trafisz na zadbany egzemplarz nie powinno byc problemu,silnik 1.6 8V idealnie wspolpracuje z gazem,Lanos pewnie znowu niektorzy powiedza ze bede zachwalal ale coz tak jest o Lanosie zlego slowa powiedziec nie moge gdyz wiem co i jak bo moji rodzice maja od stycznia 2003r Lanosa i naprawde zero powazniejszych awarii,duzo czesci pasuje z Opla i silnik 1.5 8V rowniez idealnie wspolpracuje z gazem,Fiat jak wiekszosc mowi ze auto do dupy,ja tam urazu niemam do Fiata no moze tylko Uno i ta rdza zreszta przed Lanosem byl u mnie w rodzinie,w tej cenie sa to chyba najlepsze propozycje choc Civic tez nie jest zly ale 93r to juz troszke starocie wiec moze byc roznie jak trafisz na zadbany egzemplarz nie powinno byc problemow a jesli jakis zajezdzony to bedziesz inwestowal w niego bez konca,zreszta Honda ma to do siebie ze dlugo sie nie psuje a jak juz sie zepsuje to potrafi pociagnac po portfelu
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.