Ekonomiczny Hatchback o uniwersalnym zastosowaniu ++20 tyś

01 Maj 2015, 16:22

Jak na razie Bravo jest jedną z bardziej interesujących opcji.

A co możecie powiedzieć o Peugeocie 307 lub 308 ?
Ford II często chwalony samochód, w naszym budżecie można dostać ładny egzemplarz.
I też chciałem zapytać o corolle e12/e13, czy warto płacić tak dużo za ponad 10 letni samochód, bo cenę nawet w Niemczech cholernie trzymają.
Shimek
Nowicjusz

Auto: Renault Kangoo 1.5 Dci

01 Maj 2015, 16:30

na 308 za mały budżet w dodatku benzyniaki nie są godne polecenia

307 znałem dwa egzemplarze przed liftem i jeden sprawiał problemy, a drugi jeździł bezawaryjnie. Te po lifcie są już znacznie lepsze.

Ostatnio użytkownik Registeel przerabiał kupno Corolli w tym budżecie i kupił na dniach z tego co wywnioskowałem z wiadomości na pw więc możesz do niego napisać czy zadowolony jest z zakupu :ok:
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

01 Maj 2015, 16:33

Lepiej kup corolle, ew. Forda. Mamy Focusa 2, wcześniej był Fiat od lat Brava jedna druga i nie ma porównania. :yes: We fiacie nawet miska olejowa rdzewieje i są przecieki z tego powodu...
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

01 Maj 2015, 16:38

Brava i Bravo II to dwa różne samochody...
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

01 Maj 2015, 16:51

Do Bravo przekonuje mnie dobry stosunek osiągów silników do ich spalania.
Shimek
Nowicjusz

Auto: Renault Kangoo 1.5 Dci
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kia cee’d - kompaktowy hatchback do miasta
    Najbardziej ekonomiczną wersją silnikową jest 1,6 CRDi o mocy 136 KM. Według danych producenta tak skonfigurowany samochód spala średnio 4,4 l/100 km (w trybie miejskim jest to 5,1 l/100 km, natomiast w trasie wynik ...
    Nowy Nissan LEAF - Czy wiesz, że...
    1. Korzystając z wyjątkowej aplikacji CARWINGS , kierowca może "zadzwonić" do swojego samochodu, aby sprawdzić stan naładowania akumulatora lub wyszukać w pobliżu stację ładowania, skorzystać z usługi Google Send-To-Car, ...