REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Ekterion napisał(a):Czego chcę od samochodu? - wspomaganie, niemułowaty (może 70 km+) ekonomiczny (trwały, tanie naprawy, niskie spalanie), przebieg w granicach rozsądku (do 180 tyś?). Klima / Gaz będzie miłym dodatkiem, ale nie musi być. Proszę o podpowiedź jakich modeli warto szukać i ewentualnie jakieś linki
Barol napisał(a):Tak na szybko:
[link do oferty na Olx wygasł] - sporo porobione.
[link do oferty na Olx wygasł] - tylko ten stary gaz..
[link do oferty na Olx wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł] - auto z mojej mieściny,widywałem pare razy i dość dobrze się prezentuje.
Ekterion napisał(a):przebieg w granicach rozsądku (do 180 tyś?).
Ekterion napisał(a):Przeglądając ofert sprzedaży jakoś nie mam problemów ze znalezieniem samochodów z przebiegiem poniżej 180 tyś w tych pieniądzach, ba nawet z niższym i z polskiego salonu, więc nie wiem o co chodzi
dzida napisał(a):przez takich ludzi mamy taką patologię na naszym rynku z kręceniem i kombinowaniem przez handlarzy...
Handlarze nie są winni tylko tacy Janusze biznesu, do których muszą się dostosowywać!
Barol napisał(a):Powiedz mi jeden konkretny argument dlaczego przebieg ma być do 180tysięcy? Bo co będzie w lepszym stanie? Gowno prawda.. i może na liczniku mieć te magiczne 180tysięcy ale w rzeczywistości będzie miał dwa trzy razy więcej.
Druga sprawa rocznikiem się nie jeździ tylko patrzy się na stan
Ekterion napisał(a):Dlatego nie kupuje od handlarzy.
Ekterion napisał(a):Silnik też ma swoją wytrzymałość, niezniszczalny nie jest. Podobnie jest z elementami zawieszenia, choć te są częściej wymieniane.
Ekterion napisał(a):Silnik też ma swoją wytrzymałość, niezniszczalny nie jest.
Ekterion napisał(a):Podobnie jest z elementami zawieszenia, choć te są częściej wymieniane.