Jak na kobietę masz rzadko spotykane podejście do estetyki (to nie obraza).
Corsa jest fajna, ale ten trzycylindrowy silnik cierpi na częste awarie EGR a z gazem proces ten ulega przyspieszeniu. Zawór jest drogi.
Fiesta fajna, ale obawiam się, że pokrowce mogą być skutkiem tego samego na co cierpi czerwona Ibiza. Poza tym przebieg - dyskusyjne. Silnik 1,3 to tragedia i nie wiem czemu Ford tak długo się go trzymał. Spalanie w mieście to norma na poziomie 8 l, zero kultury pracy.Poza tym zderzak był puknięty na pewno - brak nawet zaślepki od holowania. Zastanawiam się jakie wrażenia były podczas jazdy z tak ustawionymi oponami na śliskim. Korbki!
Żaden z samochodów przedstawionych przez Ciebie (no może poza Corsą) nie spełnia postawionego przez Ciebie warunku - spalania.
Accenta można przebadać jedynie ze śrubokrętem na kanale - ruda czeka zazwyczaj pod pięknie wyglądającym lakierem, z prostej przyczyny braku konserwacji - ze zdjęć nic nie wydedukujesz.
Megane jest dla mnie najbardziej ciekawe z podanych modeli - tylko akurat ten egzemplarz ma błotnik do wymiany. Jeżeli dołożyć gaz to ekonomicznie zmieścisz się w swoich wymaganiach.
Astry nawet nie komentuję, ze zdjęć z tego ogłoszenia najbardziej mi się podoba to Mondeo