Elektronika samochodowa Rzeszów

02 Sty 2019, 15:22

Witam
Poszukuje sprawdzonego warsztatu samochodowego najlepiej w Rzeszowie lub okolicach mam problem z elektroniką. Znalazłem taki warsztat ( reklama ) czy może ktoś korzystał już z jego usług. Polecacie, a może inny godny zaufania w okolicach Rzeszowa?

Pozdrawiam i liczę na waszą pomoc
Ostatnio edytowany przez MotoAlbercik, 03 Sty 2019, 10:44, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Reklama
wojtas1986
Obserwowany

03 Sty 2019, 10:48

Osobiście nie polecam tego warsztatu. Byłem tam kiedyś przejazdem i niestety, warsztat niby czynny, ale brama ledwo uchylona, po podejściu pod drzwi, wyszedł pan z petem w pysku, bardzo niechlujny, ani dzień dobry ani nic, tylko od razu pytanie - co jest? Po krótkiej, niemiłej rozmowie, okazało się, że pan nawet nie zna marki auta, jakim przyjechałem, nie wspominając już o możliwości naprawienia....A byłem tam Nubirą w kombi i nie świecił mi stop. Do wymiany był czujnik pod pedałem, a że byłem w trasie i nie chciałem się brudzić, to chciałem poprosić o jego wymianę. No ale jak pan zaczął mi wymyślać, że trzeba się pod komputer podpinać itd, to pojechałem na najbliższy parking i sobie sam wymieniłem....
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Co musisz wiedzieć o wymianie oleju?
    Regularna wymiana oleju silnikowego jest niezbędna, by samochód działał sprawnie i nie doszło do awarii silnika. Kierowcom zdarza się zapomnieć o wymianie oleju albo odkładać ją na później – często skutkuje ...