Elektryka siadła, tylko rozrusznik pracuje

04 Gru 2011, 14:40

witam,mam problem z elektryka w mojej sienie w skrocie powiem w czym jest problem. W trakcie jazdy nagle zgasly wszystkie swiatła, nie dzialaja swiatla mijania, pozycyjne, migacze, sw. awaryjne i klakson. pozatym kontrolka paliwa pokazuje ze jest full paliwa a nie jest a wskaznik temperatury silnika pokazuje ze jest wysoka temp ponad maximum. Nie idzie takze go odpalic. Cala elektryka zwariowala Np jak ustawie swiatla mijania to dziala mi zapalniczka... ale jak otworze juz dzwi to nie. pozatym nawet jak nie ma kluczyka w stacyjce kotntroli sa lekko podswietlone, nie wylaczaja sie calkiem. Jak miał ktos taki problem prosze o podpowiedz ja nie mam pojecia co sie stało.
dodam ze bezpieczniki wygladaja OK nie sa przepalone
grizzly86
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Fiat Siena 1.4

07 Gru 2011, 16:30

Coś musi robić zwarcie. Jeździłeś gdzieś po wodzie np z dużą prędkościa przez kałuże?
daw022
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Fiat Seicento 1.1
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dacia Logan MCV
    Model słynący z atrakcyjnej ceny w stosunku do oferowanej przestronności wnętrza, wysokiej niezawodności i praktyczności, zyskał nowy design, nowe osiągi oraz silniki. Nowy Logan MCV – 5-miejscowe kombi – jest ...
    Bezpieczne tankowanie LPG - jak to zrobić krok po kroku
    Autogaz zdobywa w ostatnich latach coraz większą popularność w Europie, co potwierdzają wyniki rejestracji publikowane w poszczególnych krajach. Kierowcy dostrzegają wiele zalet LPG w odniesieniu do zasilania swoich ...