hopusek napisał(a):Ja jeśli na drugi dzień wiem że będę jeździć to nie pije
To jest dobre podejście
Generalnie alkomaty używają ci co dużo piją i chcą jak najszybciej później wsiąść za kierownicę. Nawet jak alkomat pokaże możemy już prowadzić to nie zawsze powinniśmy bo nasz stan może być jeszcze kiepski.
Ja też nie wsiadam za kółko na kacu i nie mam alkomatu ale po prostu wiem jak się czuje. Nawet jak by mi nic nie wyszło to po mocniejszej imprezie człowiek nie czuje się dobrze i nie jest w stanie się dobrze skoncentrować na drodze
Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Aplikacja "Mazda6" dla urządzeń Apple i z systemu Android Aplikacja prezentująca najnowszą Mazdę6 dostępna jest już dla użytkowników w Polsce. Umożliwia zapoznanie się z nowym modelem, który ze swoją wspaniałą stylizacją KODO i wysoce wydajną technologią SKYACTIV gotów ...
Ja nie potrzebuje alkomatu bo nigdy nie pije. Ale nie rozumiem jak niektórzy mogą po piasku siadać za kółko. Auto to super wynalazek i stracić uprawnienia jednocześnie tracąc niezależność transportową to największa głupota
Jak widać niektórzy nie są w stanie nad tym zapanować ;/ choćby ostatni wypadek pod Tarczynem gdzie taki kierowca wjechał w kolarzy i to z tego co wiem nie z tyłu w peleton a czołowo... ehh... oczywiście miał procenty we krwi, a wcześniej potrącił strażaka który gasił pożar stojąc na zamkniętym przez strażaków odcinku drogi.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.