Fabia 1.4 Mpi wersja podstawowa bez schowka przedniego?

20 Lip 2009, 13:03

Kupiłem fabie jak w temacie. I nie mam klapki do zamykania schowka z przodu. Właściciel mi powiedział że takiego kupił. Oglądałem to niby nie ma nigdzie gdzie można byłoby to zamontować. To ta wersja miałaby taką dziurę z przodu?! Można to jakoś zamaskować? Bo dziwnie to wygląda... :-/
Tak jak niżej tyle że bez drzwiczek...
Zdjęcie
mulczas
Nowicjusz

Miejscowość: Jaworzno

20 Lip 2009, 17:58

Wszystkie fabie które widziałem miały schowek, ale to chyba łatwo zauważyć, może jakieś miejsce po zawiasach itp?
Nie jestem ekspertem, jeśli powiem coś źle nie denerwujcię się.
patroy
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Władysławowo

21 Lip 2009, 20:33

patroy napisał(a):Wszystkie fabie które widziałem miały schowek, ale to chyba łatwo zauważyć, może jakieś miejsce po zawiasach itp?

Niestety nie ma nic co by wskazywało na uszkodzenie drzwiczek. Nie mam też zapalniczki skąd najprościej poprowadzić zasilanie do zapalniczki. Zapalniczka ma 3 wejścia.
mulczas
Nowicjusz

Miejscowość: Jaworzno
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym się różnią alufelgi od felg stalowych?
    Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...
    Tuning Show 2013 - Kraków / relacja
    W tym roku Tuning Show 2013 w Krakowie odbyło się w słoneczny weekend w który wszyscy odwiedzający Targi mogli podziwiać niebywałe projekty samochodów właścicieli z takich krajów jak Czechy, Słowacja, ...