Fabryczne Radio CD 30 MP3 Opel Corsa D - odłączone Aso ?

28 Mar 2019, 17:27

Witam posiadam fabryczne radio CD 30 MP3 do Opla Corsy D . Radio zostało odłączone w Aso . Czy mam rozumieć że odłączone to to samo co rozkodowane.Czy jeżeli ktoś będzie chciał podłączyć je do innego opla to zrobi to bez problemu bez kodu ?
rikiMor0102
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 21
Miejscowość: góral podbeskidzia
Prawo jazdy: 01 08 2005
Auto: Opel Kadet 1,6 Opel Corsa 1,4

29 Mar 2019, 20:48

rikiMor0102 napisał(a):Radio zostało odłączone w Aso
Te radia nie maja kodu z tego co pamiętam ale żeby można było je podłączyć w innym samochodzie to musi zostać wylogowane z tego w którym było używane. Skoro robili to w ASO to myślę że tak właśnie zrobili.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!

29 Mar 2019, 22:10

Tak właśnie zostało wylogowane,czyli mam rozumieć że nowy właściciel radia bez problemy zainstaluje je w swoim samochodzie?
rikiMor0102
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 21
Miejscowość: góral podbeskidzia
Prawo jazdy: 01 08 2005
Auto: Opel Kadet 1,6 Opel Corsa 1,4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jak samochody autonomiczne zmienią nasze miasta?
    Samochody autonomiczne mogą całkowicie zmienić sposób przemieszczania się po miastach. Nie jest to odległa perspektywa – badanie przeprowadzone na zlecenie Renault Polska przez Kantar TNS wykazało, że większość ...
    Już osiem wersji MINI dostępnych z napędem na cztery koła
    Wraz z trafiającym do sprzedaży w marcu nowym modelem MINI Paceman, oferta wersji MINI z napędem na cztery koła powiększy się do ośmiu, łącznie z dwiema wersjami John Cooper Works. Auta MINI od zawsze oferowały kierowcy niezrównaną ...