To auto jest obarczone sporym marginesem ryzyka. Dopiero egzemplarze 2004 są poprawione ale...i tak nie bezawaryjne. Szczerze..? To wolałbym Focusa...Mniejsze auto ale i mniejszy stres.
ciekawy artykuł odnośnie Laguny II. Nie taki diabeł straszny jak go malują, warto przyjrzeć się rubryce "rankingi niezawodności" okaże się, że nawet według niemców psuje się rzadziej niż np. równoroczny Passat. Ma problemy z elektryką i niezbyt trwałe zawieszenie ale za to części są bardzo tanie a ceny niskie, problem korozji też jej nie dotyczy. A tutaj porównanie kosztów utrzymania:
a ja się upieram przy A3, jestem fanem tego autka, można coś ciekawego znaleźć za nieduże pieniądze [link do Gratka wygasł] . Audi lepsze jest niż Ford to na pewno;)
chodzi o to, że a3 w tych pieniądzach z rocznika porównywalnego do focusa czyli około 2000 roku będzie kompletną paździochą... Najlepsze rozwiązanie to ford focus. Chyba, że jakaś astra II ale nie wiem jak one cenowo dokładnie stoją. Sam się teraz zastanawiam nad astrą bertone dla mojej kobiety, zna ktoś to auto? Z opinii wyczytałem, że bardzo trwałe no i blacha ocynk.
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
Moto Session 2016 Lubelskie Święto Motoryzacji to obowiązkowa pozycja w kalendarzu imprez w 2016 r. Już w weekend 7-8 maja zapraszamy na Moto Session. W tym roku na zwiedzających czekać będą wystawy nie tylko samochodów, ale także motocykli, ...
ja sie tereaz zastanawiam nad *opel astra II *audi a3 *ford focus.. *Renaut Laguna II Wszystko w granicach 10tys.. Moze jakies male glosowanie? kto jakie auto poleca?
a ile widziałeś na własne oczy? i z iloma pojechałeś na serwis. Musisz się zdecydować społeczność forum już Ci doradziła albo focus albo astra nic innego! rozumie, że to trudna decyzja ale ciągle wypytujesz a odpowiedzi już były udzielane. nastaw się na te dwa auta i kup tego który pierwszy będzie w zadowalającym stanie technicznym. musisz też siąść w takim aucie bo nie wiesz czy np focus przypadnie Ci do gustu od środka albo astra... polecam wybrać się na początek do jakiegoś komisu nie po to żeby kupować w nim auto ale po to, żeby się zorientować na własnej skórze jak to wygląda. Temat audi a3 już sam kiedyś przerabiałem i uwierz mi w tych pieniądzach nie kupisz zadbanej sztuki! za chwile pewnie się odezwie jakiś użytkownik, że jego kolega kupił i że jest w super stanie ale prawda jest taka, że taka opinia jest nic nie warta bo sam tym autem nie jeździ i nie wie co mu dolega... za miesiąc może się jednak okazać, że to cudowne audi a3 za 10 tys rozkraczy się na środku drogi i naprawa nie będzie opłacalna. pozdrawiam
jeżeli mogę coś jeszcze zaproponować, w jednym z tematów zachwalałeś że Twój rover jest w super stanie i ze dużo w nim zrobiłeś. Moja propozycja jest taka, pojeździj nim jeszcze jeżeli Ci się nie śpieszy ze zmianą i dozbieraj pieniędzy na coś lepszego albo bynajmniej żebyś miał wystarczająco gotówki żeby kupić coś zdrowego.
co do audiolki to rzeczywiscie drazylem temat ktory byl juz zakonczony wiec sorry.. Roverek super jezdzi lecz jest 3 drzwiowy a przy 3 dzieci niestety ciezko mi sie nim poruszac i dlatego w krotkim czasie musze zmienic na cos wiekszego.. W gre wchodzi f focus i astra II juz tylko i wylacznie.. W moim drugim temacie dalem link do (moim zdaniem) bardzo zadbanego focusa jeslibys mogl rzucic na niego okiem bylbym zobowiazany
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.