Fajne auto do 10 000PLN

12 Sty 2011, 22:50

Polecam 206CC z silnikiem 140KM. Kumpel ma, taka moc do takiej masy - idzie jak rakieta :)
Kris30cm
Nowicjusz

Miejscowość: Rutki

13 Sty 2011, 18:52

to sportowo wyglądające :D
jeśli chodzi o hyundai S-Coupe to.... on ma dość długi przód ja jak mam w nicku jestem niska i nie wiem czy wygodnie bedzie mi się go prowadziło.....

co do Peugeot mam straszne obawy bo już nie od jednej osoby słyszałam że są dość awaryjne a ja jestem kobieta, która na majsterkowaniu przy samochodach sie nie zna i z każda pierdołą musiałabym po mechanikach jeździć.... dlatego interesuje mnie jak ich awaryjność....

co do Hondy to jakoś bardziej podoba mi się focus czy leon ale moze sie zastanowie

czy macie jeszcze jakies cenne rady??
niziutka88
Nowicjusz

13 Sty 2011, 20:01

nie rezygnuj z peugeotow. Jesli masz wystarczająco pieniedzy zeby kupic zadbany egzemplarz. to nie powinno byc problemów z tym autem...
Fiat Bravo 1,9 JTD 2000r
Opel Astra F Gsi 2,0 16v 1994r
Opel Astra F 1,6 16V 1995r
hemp
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Szczytno
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Lexus LC 500 nietypowym samochodem bezpieczeństwa
    W ubiegły weekend po przerwie wróciła amerykańska seria wyścigowa IMSA WeatherTech SportsCar [...]. W czasie rundy na słynnym Daytona International Speedway oficjalnym samochodem bezpieczeństwa był Lexus LC 500 w niezwykłych, ...