Hejka, jeśli coupe do 5000 tys no to ja od siebie polecam Forda Pume z silnikiem 1.7 [silnik wytrzymały spod stajni Yamahy więc daje rade]
Jestem szczęśliwym posiadaczem owego modelu już ok. 2 lata i nie dam złego słowa powiedzieć
Co prawda nie mam jej zagazowanej , ale silnik 1.7 przyjmie gaz jednak lepiej kupić autko w miarę z świeżą i zadbaną instalacją. Od 2 lat żadnych usterek poza normalnymi zabiegami eksploatacyjnymi czyli wiadomo, wymiana tarcz, klocki itd, to co było trzeba
Blacha sama w sobie ok no jak to fordy lubią czasem rdze
Natomiast w Pumce z tego co wiem tylko nadkola tył i również klapa w okolicach znaczka :p. Szukać dobrego egzemplarza i będzie spoczko. Osiągi zadawalające jak na ten segment no i rozmiar/wagę samochodu. Niestety na allegro, olx i innych tego typu portalach jest wiele już "zajechanych" modeli natomiast jeśli prywatna osoba ceni autko w granicach 5-6 tys mowie o rocznikach 97-99 wtedy śmiało można oglądać
Może chociaż trochę zachęciłem
Odpowiem na wszystkie pytanka jakby co
Jeśli chodzi o dodatkowe wyposażenie no to jest dość solidnie jak na ten pułap cenowy zaczynając od elektrycznych szyb po lusterka, ogrzewana przednia tylna ,szyba klimatyzacja, klapa bagażnika otwierana z pilota fajna sprawa xD więc wszysto co trzeba na pokładzie. Aha i co najważniejsze ceny części zamiennych są stosunkowo niskie i większość będzie tu pasować od Forda Fiesty, więc z torbami na pewno nie pójdziesz