No wlasnie, to jest chyba jeszcze silnik przedliftowy? Bo te poliftowe 110,130 i 150km to chyba aż tak awaryjne nie były. Popytam o VIN bo często się okazuje że w danej lagunie siedzi ten nowszy silnik 110km a w ogłoszeniu jest napisane że 120km.
1.9 w sumie do końca był nieudany (może nie tyle nieudany, co pewien zapis w instrukcji na temat Long Life wykańczał zazwyczaj dół silnika). Udany jest 2.0 dci, ale to nie Twój budżet
Jeżeli Laguna polift to celowałbym w benzynę najlepiej 2.0 lub 1.8 też od biedy da rade. Budżet musisz liczyć tak 10 tyś na sam styk więc nie wiem czy zostanie Ci coś na pakiet startowy.
Dlaczego Octavia to jeden z najpopularniejszych modeli w Polsce? Škoda Octavia regularnie znajduje się w czołówce polskich rankingów sprzedaży, zdobywając serca kierowców niezależnie od wieku czy potrzeb. Wysoka pozycja Octavii nie jest dziełem przypadku, a ...
Lexus LC Black Label GT Lexus LC Black Label GT nie jest co prawda dziełem producenta, ale i tak zasługuje na wyróżnienie. Na SEMA 2017 z okazji 20. rocznicy swojego istnienia samochód w takiej wersji zaprezentował japoński tuner Artisan ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.