Witam, posiadam felgę stalową w rozmiarze 15, z rozstawem 4 x 100, na feldze są oznaczenia : 0219A, ET43, X346, 964C, 05. Czy wie ktoś może do jakiego samochodu jest ona przeznaczona ?
Jako że jestem mechanikiem oferuje możliwość ogladniecia samochodu do kupna oraz np.zrobienia dodatkowych zdjęć zwykle dla osób z forum biorę tylko za paliwo i jakieś do około 100-150zł za pomoc
Jako że jestem mechanikiem oferuje możliwość ogladniecia samochodu do kupna oraz np.zrobienia dodatkowych zdjęć zwykle dla osób z forum biorę tylko za paliwo i jakieś do około 100-150zł za pomoc
mi sie wydaje ze do wszystkich opli i seatow ktore maja srednice felgi 15" i otwor centrujacy nie wiem jaki jest u Ciebie
Raport: Fakty i Mity rynku samochodów używanych Rynek samochodów używanych w Polsce od lat cieszy się ogromnym zainteresowaniem. W 2024 roku zanotował znaczące ożywienie, osiągając najwyższy poziom aktywności od 2021 i wzrost o 31% w porównaniu do 2023. Wybór ...
V-ósemki w planach Lexusa. Jest nowy patent Lexus słynie z cenionych silników V8. Japończycy podkreślają też, że – mimo mody na zelektryfikowane napędy i systemy automatyzujące jazdę – zamierzają nadal produkować samochody dla wymagających entuzjastów ...
Felgę 6x15 z rozstawem 4x100 i ET43 stosuje się w Renault: Clio II/Megane/Scenic/Thalia, Fiatach Grande Punto, Daciach Logan/Sandero i w Oplach Meriva/Tigra Twin Top.
Tutaj różnice występują w średnicy otworu centralnego.
5,5x15, 4x100, ET43 szło do Renault Clio III/Modus
Felgi do seatów mają mniejsze ET - w okolicach 35. Felgi 15" do większości Opli mają ET 49. Wyjątkami są Meriva i nowa Tigra.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.