Felgi ? AluDekle ? hmm

27 Kwi 2009, 21:19

Witam , nie wiem co lepiej wyjdzie estetyczniej xD bo zamierzam moją favkę[favorit] przemalować na jakis super kolor a zderzaki i inne takie badziewia na inny ;D , i chodzi mi o felgi , czy moze pomalować je jakimś dobrym lakierem ? na dany kolor ? czy normalne felgi kupić? co radzicie ?
itsme
Nowicjusz

27 Kwi 2009, 21:22

Jak pomalujesz felgi na jakis inny kolor niz srebrny to narobisz tylko sobie wiochy.Wybierz ładne fele i favoritka bedzie sie ladnie prezentowac.Nie maluj felg,lusterek itd na inny kolor nie kalecz rzemiosla =p
passek b5
Początkujący

27 Kwi 2009, 22:14

ale ci chodzi o to żeby seryjne stalówki pomalwać :shock: jak tak to będzie wiocha, lepiej kup jakieś fajne 15" obniż i będzie git. I zdecydowanie nie maluj plastików na inny kolor bo to też wiocha, jak pomalujesz favke na jakiś oczojebny zielony albo żółty rodem z F&F też będzie wiocha bo takie efektowne lakiery nie pasują do starych aut :wink:
slawer
Początkujący

Miejscowość: Ruda Śląska

28 Kwi 2009, 05:29

ale widziałem już favkę pomalowaną na zielony i żółty kolor i podobno zajebiscei wyglada ;P
a felgi 15' chyba nie wejdą , do skody pasują 13 :roll: a , a koszty obniżenia w jakich cenach ;>?
itsme
Nowicjusz