Witam , nie wiem co lepiej wyjdzie estetyczniej xD bo zamierzam moją favkę[favorit] przemalować na jakis super kolor a zderzaki i inne takie badziewia na inny ;D , i chodzi mi o felgi , czy moze pomalować je jakimś dobrym lakierem ? na dany kolor ? czy normalne felgi kupić? co radzicie ?
Jak pomalujesz felgi na jakis inny kolor niz srebrny to narobisz tylko sobie wiochy.Wybierz ładne fele i favoritka bedzie sie ladnie prezentowac.Nie maluj felg,lusterek itd na inny kolor nie kalecz rzemiosla =p
ale ci chodzi o to żeby seryjne stalówki pomalwać jak tak to będzie wiocha, lepiej kup jakieś fajne 15" obniż i będzie git. I zdecydowanie nie maluj plastików na inny kolor bo to też wiocha, jak pomalujesz favke na jakiś oczojebny zielony albo żółty rodem z F&F też będzie wiocha bo takie efektowne lakiery nie pasują do starych aut
ale widziałem już favkę pomalowaną na zielony i żółty kolor i podobno zajebiscei wyglada ;P
a felgi 15' chyba nie wejdą , do skody pasują 13 a , a koszty obniżenia w jakich cenach ;>?
Hybrydy w górę, a diesle w dół - wynajem długoterminowy Na europejskim rynku samochody z napędem alternatywnym zdobywają coraz większą popularność i odnotowują kolejne rekordy kosztem modeli z silnikami zasilanymi olejem napędowym. Również w Polsce łączny udział diesli ...
Rasowe terenówki z ramą - czy można jeszcze kupić takie nowe auto? Rynek samochodów z napędem na wszystkie koła przeszedł w ostatnich latach daleko idącą rewolucję. Oferta obejmująca terenówki osadzone na ramie, wyposażone w reduktory i blokady mostów, znacznie się zmniejszyła. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.