Witam. Zakupiłem felgi aluminiowe firmy TSR ASCARI ze zmiennym rozstawem śrub (okazyjnie) pasującym między innymi do mojego Forda C-MAXA 5x108. Chciałbym się tylko dowiedzieć czy wystarczy te felgi dopasować do mojego rozstawu i przykręcić czy potrzeba jeszcze coś dokupić do tego, aby było wszystko jak należy?
Jak wypożyczyć samochód tanio i szybko we Wrocławiu? Wrocław to jedno z największych i najbardziej zabytkowych miast w Polsce, które przyciąga zarówno turystów, jak i przedsiębiorców. Niezależnie od celu wizyty, posiadanie własnego środka transportu ...
Jakie samochody mają 6 biegów w benzynie i manualu? Jakie samochody mają 6 biegową skrzynię w benzynie? Skrzynia biegów musi być manualna (6 biegów do przodu + wsteczny). Możemy wziąć pod uwagę wszystkie auta, ale generalnie chodzi tu o wszystkie samochody.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.