Felgi dla Ojca - Felicia 2000 r. Pomóżcie mi pomóc :)

12 Cze 2013, 12:37

Witam,

chciałbym wspomóc mojego Ojca felgami do jego ukochanego samochodu, tyle, że nie mogę takowych znaleźć w "przystępnej cenie".
O jakie felgi chodzi?

1.Stalowe,NOWE
rozmiar: 13 x 4.5 J
rozstaw śrub: 4 x 100
otwór centrujący: 57 mm
ET 38 ( niekoniecznie )
Skoda Felicja 1,9 trend ( diesel ), rocznik 2 000 .

Dodam tylko, że jestem z Warszawy, więc w rachubę wchodzi odbiór osobisty w pobliżu stolicy lub zamówienie przez internet/kurier/telefon.

Dzięki za pomoc z góry,

Pozdrawiam,
Adam
BNRAB
Obserwowany

Auto: skoda felicja

13 Cze 2013, 14:14

Witam.

Pracuję w sklepie z felgami i oponami
Sprzedajemy tylko nowe artykuły.

Na naszej stronie felgi takie kosztują 171 zł za sztukę, ale dla zakupu 4 sztuk i odbioru osobistego mogę dać na nie cenę 620 zł za komplet.

Jeżeli jesteś zainteresowany, zadzwoń jutro -14.06 tuż po 9.00 na nasz telefon stacjonarny 22 864 06 25.
Powiedz, że chodzi o felgi 3700 do felicji w cenie 620 zl za komplet, a będę je miał dla ciebie na poniedziałek 17.06.

Pozdrawiam
33opony
Nowicjusz

Prawo jazdy: 16 12 1991
Przebieg/rok: 18tys. km
Auto: Hyundai i20
Silnik: 1.2 78 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2011
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Pierwszy na świecie elektroniczny panel kontrolny
    Pierwszy na świecie elektroniczny panel kontrolny – Toyota Corona – sierpień 1973. Już od lat 30. XX wieku samochody posiadały wskaźniki i lampki kontrolne informujące kierowcę o poziomie i ciśnieniu oleju, poziomie ...
    Kilka ogólnych informacji na temat wyboru opon zimowych
    Przede wszystkim ważne jest, aby upewnić się, że wybrane opony spełniają wymagania panujące w danym kraju dotyczące opon zimowych. W niektórych krajach obowiązuje oznaczenie "M&S" (Mud and Snow) lub symbol góry ...