Felgi stalowe - Opel Vectra C (GTS) 2004

19 Lis 2011, 04:08

Witam. Mam komplet 4 opon(w bardzo dobrym stanie) z felgami R15/195/65 od Audi A4 1998r.Chciałem założyć te koła do opla vectry C (GTS) 2004. Pasuje ilość śrub i ich rozstaw, ale nie mogę założyć tej felgi bo jest za mała na piastę do tego Opla. Więc pytanie jaki rozmiar felgi (osadzenie) muszę kupić żeby mi te koła pasowały do tego Opla Vectry?
Ps. Chciałbym dopasować jakoś te koła do vectry , bo szkoda mi tych opon 15 bo są w bardzo dobrym stanie!
michalf_1986
Nowicjusz

Miejscowość: kontowni

04 Sty 2012, 22:26

a to alu czy stalowki bo jak alu to mozesz u tokarza dotoczyc otwor na jaki co tam trzeba
kamilszczak01

05 Sty 2012, 00:31

czytaj w temacie jest napisane że stalówki:) a ty kolego możesz poszukac tylko stalówek 15 cali do opla albo gdzies spróbowac je zamienic na stalówki do opla u jakiś handlarzy oponami i felgami
<ZABRZAN>
Ciało rzucone na łoże traci na oporze :)
zabrzan13
Aktywny

Miejscowość: Jelenia Góra
Prawo jazdy: 11 02 2007
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Mercedes ML w163
Silnik: 2.7 CDI
Paliwo: Diesel
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2003

10 Lut 2012, 14:13

Zgadza się,poza tym szukałbym w sklepach internetowych gdzie masz w zasadzie największy wybór i ceny też w miarę w porządku. Do Opla nie powinno być problemu z dostaniem 15 stalówek.
Alkomaty
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym się różnią alufelgi od felg stalowych?
    Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...