czy do mojej mazdy rozstaw 4x100 bardziej korzystne będzie kupienie używanych oryginalnych felg czy tych nieco droższych nowych z allegro ? wiadome chciałbym jak najlepiej i jak najtaniej ! ;] pozdrawiam
z całej mojej radości muszę się z Wami podzielić informacją kupiłem te felgi o których pisałem chen dawno temu i się bardzo z nich cieszę, bo zmieniłem samochodzik, a felgi zostały, bo miały kilka pasujących rozstawów....więc jak przyjdzie wiosna i wrzucę je na opony, to podeślę zdjęcia !
Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego? Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
Dystans krótki i długi (spalanie) - Yaris II 1.3 vs Auris TS Hybrid Postanowiłem zrobić porównanie spalania na takim samym dystansie dla obu samochodów z zimnego startu rejestrując pierwszy wynik po 5,7km i kolejny po pokonaniu całej trasy czyli 29km. Samochody biorące udział ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.