Powiem tak gdy byłem w Meilenwerk, Wersten, Düsseldorf udało mi się zasiąść za kółkiem Ferrari Enzo i Lambo Gallardo LP 560-4 i powiem tak .... Ferrari dla mnie to legenda, coś niesamowitego i prestiżowego po prostu sztuka na kołach - jednak zasiadając w Ferrari strasznie zirytował mnie fakt tandetnych i twardych plastików we wnętrzu oraz na niektórych elementach kompletny brak jakiejkolwiek tapicerki .... tak tak wiem ten samochód ma jeździć, ryczeć i wyglądać (z zewnątrz) ale gdybym miał zapłacić tak ogromną sumę za samochód to byłbym bardzo zniesmaczony takim widokiem - zaś zasiadając za kółkiem Lambo, którym miałem możliwość przejechania się nawet ok 2 kilometrów. (nie dużo ale wrażenia super) oczywiście dało się zauważył markę Audi - nawigacja i przełączniki z klimy w sumie to większość kokpitu wzięte żywce z Audi ... czy mi to przeszkadzało ? NIE ! również uważam, że Lambo jest bardziej cywilizowane, praktyczne, i funkcjonalne i do tego świetnie przyśpiesza, dźwięk silnika mnie osobiście bardzo się podoba - ja wybrał bym Audi ... eee tzn Lambo !
Polecam odwiedzić sobie Meilenwerk w Düsseldorfie - jest to coś ale "otwarty garaż" ludzie parkują tam swoje fury, za kompletną darmochę mają schronienie i ubezpieczenie dla swoich samochodów w zamian za możliwość dania ludziom oglądania, dotykania i w niektórych wypadkach nawet przejechania się super samochodem !! a to wszystko zwykły Kowalski może zrobić za darmo !! wstęp jest free - a i jeszcze jedno większość samochodów można kupić
są tam fury od najstarszych po najnowsze, od import car po American Muscle !! polecam