FHU AUTO HANDEL PACZKÓW Polna

12 Wrz 2014, 23:10

Jak ktoś jest z Piekar Śl. to zapraszam moge pokazać moje auto i papiery z serwisu !
Ewa17
Nowicjusz

Prawo jazdy: 21 12 1971
Przebieg/rok: 5tys. km
Auto: peugeot 3008
Silnik: 1.6 TDI
Paliwo: Diesel
Typ: Inny
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2011

05 Maj 2015, 16:37

Witam forumowiczów przymierzających się do zakupów w fhu autohandel autoadrian otomoto. Rzetelny, miły wzbudzając zaufanie sprzedawca, do wybranego przeze mnie samochodu wysłał mi VIN przed przyjazdem do ogledzin samochodu. I faktycznie przebieg się zgadzał więc umówiłem wizyte w ASO i pojechalem zobaczyć wóz na
miejscu zastałem profesjonalnego sprzedawce i rewelacyjnie wyglądający
samochód. Sam się nie znam dlatego wizytę
w ASO uznalem za konieczność. Panowie z
serwisu nie mieli zastrzeżeń co do stanu
technicznego. Blacharsko polakierowany
błotnik o którym uprzedził mnie
telefonicznie właściciel komisu i faktycznie
tak bylo. Nie stać mnie na nowy wiec
polakierowany błotnik w samochodzie nie
nowym a 3 letnim mi nie przeszkadza.
zakup udany polecam
pawel221244
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 02 1979
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: audi A 6
Silnik: 3.0 245km
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 2011

22 Lip 2015, 12:20

witam,
mam pytanko odnosnie dokumentu sprzedazy w Auto Dawid Paczków Polna.. Widzę,ze Pan wystawia faktury Vat marża, przed którymi wiele osób przestrzega,ze potem Urzad Skarbowy moze nałozyc obowiazek zapłaty VAT na kupujacym. Tez tam kupiliscie na tej samej zasadzie? Wszystko jest w porządku? Chce tam kupic auto,ale boje sie,ze taka sytuacja moze miec miejsce.
iwonkag
Obserwowany

Auto: citroen c5

05 Maj 2017, 05:11

Witam, nie kupiłem tam auta ponieważ podejście właściciela do klienta jest żenujące.w opisach nic nie wspomina o historii wypadkowej,a praktycznie przy każdym aucie które tam stoi było coś grzebane.i pewnie liczniki również skręcone.osobiscie nie kupił bym tam paczki zapalek
zajac72
Obserwowany

Prawo jazdy: 08 03 1996
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: honda
Silnik: 2.0
Typ: Kabriolet
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy przekraczasz dozwoloną prędkość?
    Każdy z nas wie jakie mamy drogi i ograniczenia. Znaki ograniczające prędkość które często stoją w miejscach bezzasadnych (bo np. drogowcy zapomnieli zabrać po jakiejś naprawie drogi), są to bardzo częste przypadki ...