FHU AUTO HANDEL PACZKÓW Polna

03 Kwi 2013, 20:28

Witam,
chciałem się dowiedzieć czy wiecie coś o tym komisie/sprzedawcy FHU AUTO HANDEL PACZKÓW Polna? strona www autoadrian"kropka"otomoto"kropka"pl Jestem zainteresowany kupnem od niego auta, tyle że mam dość daleko do tego Paczkowa i chciałbym się dowiedzieć w ogole czy warto ruszać się z domu obejrzeć auto. Z góry dzieki za odpowiedzi
gagatek
Nowicjusz

04 Kwi 2013, 15:23

Nikt nie zna tego komisu?;/
gagatek
Nowicjusz

04 Kwi 2013, 15:31

Paczków to chyba drugie Gniezno .
mihau
Początkujący

Miejscowość: Stobno k./Szczecina
Auto: BMW X6
Silnik: 3.0 d
Paliwo: Diesel
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

04 Kwi 2013, 19:07

Gniezno w sensie? BO nie jestem za bardzo w temacie
gagatek
Nowicjusz

05 Kwi 2013, 08:47

Gniezno to zagłębie wyjątko tanich aut,klepanych i z / lub z zkręconym przebiegiem
Po za tym sprawdź na pl.mobile.eu albo autoscout24.pl jak kształtują się w kraju pochodzenia ceny szukanego przez ciebie auta przy tym roczniku ,zbliżonym przebiegu i wyposażeniu.Jeśli auto do komisu było sprowadzane z Niemiec to siłą rzeczy nie może być tańsze niż w Niemczech .
mihau
Początkujący

05 Kwi 2013, 11:33

rozmawiałem z tym Panem z komisu i zgodził się abyśmy autem objechali do Opola, do ASO citroena i tam "przebadali" auto, w takim razie chyba jeśli coś będzie nie tak to się tego dowiem, czy może coś jeszcze być czego w ASO nie wykryja?
gagatek
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Dobry akumulator prosto z półki
    Nie zawsze to co stoi na sklepowej półce jest tym czym naprawdę powinno być. Akumulator jest na tyle specyficznym produktem, iż wraz z upływem czasu może utracić część swoich właściwości. Niestety, dość często zdarza ...

07 Kwi 2013, 19:56

Też jestem zainteresowany jednym z samochodów z tego komisu ale 400km mnie zastanawia czy warto się fatygować, bo też słyszałem negatywne opinie o handlarzach z Paczkowa, daj znać jakie wrażenia po spotkaniu jeżeli się miałeś do czynienia z ,AutoAdrian, Pozdrawiam
stan102
Obserwowany

Auto: toyota

08 Kwi 2013, 10:59

dziś dzwoniłem do tego Pana żeby podał mi nr VIN auta, to się przyznał że auto nie jest z 2011 tylk z 2010 tłumacząc się że tak wszyscy zawyżaja...;/ coś mi sie to zaczyna niepodobac. Też mam tam do komisu 400km i zastanawiam się co zrobić. Czekam jeszcze na nr vin aż mi podeśle to się dowiem co z tym autem.
gagatek
Nowicjusz

09 Kwi 2013, 17:17

gościu strasznie kombinuje, nie chciał mi podac całego nr VIN tylko podał mi 8 znaków... Czy może mi ktoś pomóc w rozkodowaniu tego ?

"AL512221"
gagatek
Nowicjusz

09 Kwi 2013, 17:40

Bez całego VINu to raczej nie dowiesz się wielu szczegółów o tym egzemplarzu. Podał gość powód dla którego nie chciał podać całego, skoro zgodził się na wizytę w ASO to też nie powinien być problem dla niego
stan102
Obserwowany

Auto: toyota

11 Paź 2013, 11:00

Witam.
Panowie byłem w tym rejonie sprzedaży samochodów,, Paczków '' .
W okresie dwóch lat kupiliśmy tam w sumie trzy samochody 2 u tego pana.
I faktycznie-praktycznie jestem zadowolony jak i moi znajomi.(Choć znajdują się i dziwne rzeczy)
Oto kilka praktycznych wiadomości:
1. Podają końcowe numery VIN - bo 8 cyfr jest potrzebne dla sprawdzenia w serwisie (wystarczy 8)
2. Praktycznie w 95% ogłoszeń jest podany rok modelowy VINU a 5% podaje prawdziwy rok,
(np 2010 w dowodzie a w kodzie już 2011r.)
3. Auta są w 99 % serwisowane do końca i przebiegi zgadzają sie w serwisach.
(oczywiście te co sprawdzałem.)
4. Trzeba przez telefon zapytać ,, Który jest rok produkcji w dowodzie ''
5. Można sprawdzić na Policji legalność pojazdu.

A co do ceny - w niemczech lub we francji są podobne , sprawdzałem . A po drugie jeżeli
znajdziesz na niemieckim internecie auto w dobrej cenie to czy wsiądziesz do auta i pojedziesz 1000 km po nie , w taki sposób żeby inny kupujący ciebie nie uprzedził.Ja nawet nie próbuję .
pankracy113
Obserwowany

Prawo jazdy: 0- 0-1997
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: opel
Silnik: 2.0cdti 130KM
Typ: Kombi
Rok produkcji: 2010

25 Paź 2013, 23:15

I specjalnie założyłeś konto na forum żeby się podzielić z nami ta radosną nowiną ....
mihau
Początkujący

04 Wrz 2014, 22:33

Kupiłam u tego gościa peugota 3008 jest zajebisty! Sprawdziłam go po Vinie w salonie , zrobiłam mu przeglad w peugeocie jest super! Nawet usłyszałam tam opinie,że jest rewelacyjny i nie trzeba wkładu finansowego. To mnie ucieszyło. Kupiłam go w niedziele a w wtorek pojechałam nim nad morze , 2 tygodnie go posiadam i zrobiłam nim 2tys. kilometrów. W salonie tego gościa stoją niezłe cacka warto skusić się na jedno z nich!!! :D
Ewa17
Nowicjusz

Prawo jazdy: 21 12 1971
Przebieg/rok: 5tys. km
Auto: peugeot 3008
Silnik: 1.6 TDI
Typ: Inny
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2011

04 Wrz 2014, 22:40

Gośću jest ok , kazał mi sprawdzić po VIN auto w salonie ,wszystko się zgadzało. :)
Ewa17
Nowicjusz

Prawo jazdy: 21 12 1971
Przebieg/rok: 5tys. km
Auto: peugeot 3008
Silnik: 1.6 TDI
Typ: Inny
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2011

04 Wrz 2014, 22:42

Ja znam ,kupiłam tam auto!