Fiat 126p - Co myślicie?

16 Mar 2010, 09:48

Fire Crow napisał(a):ludzie, po raz kolejny przypominam!!! ten temat został porzucony 3 lata temu!!!!!!!!!!!! Gdzie wy grzebiecie??

Ale w temacie jest pytanie o opinię, a ja swoją mogę wyrazić dopiero teraz, bo wcześniej nie miałem styczności ani z tym forum ani z maluszkami.
Wczoraj sprzedałem swojego maluszka. Poszedł za 150. Byłem z niego zadowolony i żal mi było się go pozbywać, ale ubezpieczenie się kończyło. Co do bezpieczeństwa to najwięcej zależy od kierowców. Według mnie maluszki są najlepsze do nauki. Nauczysz się jeździć maluchem to pojedziesz wszystkim :wink: ;)
„Mały fiat przetrwa jeszcze 1000 lat…” :grin:
ggmarszal
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Radziechowy

16 Mar 2010, 17:58

No dokładnie,ja pod koniec miesiące mojego sie pozbywam i powiem wam szczerze że troche mi go szkoda no ale taki bywa los :roll: i zgodze sie też z tym że maluch jest świetny do nauki jazdy,wiele kumpli uczyło sie własnie na maluchach albo dalej śmiga maluchami i wsumie nie dziwie im sie bo wiem to po sobie jak jest.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

16 Mar 2010, 21:13

Ja mam maluszka z 91r i nie mysle go sprzedawac. Hehe nawet dorobil sie swojego garazu bo inne auta leza przykryte sniegiem.
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze juz tez musze.
RNI
Aktywny

Zdjęcia: 3
Miejscowość: RNI

25 Mar 2010, 14:37

Ja miałem 3 maluchy i do tej pory jestem z nich zadowolony. Nigdy mnie nie zawiodły chociaż na pewno mogły być trochę bezpieczniejsze.
Magnum
Nowicjusz

Miejscowość: Katowice

11 Sie 2010, 18:24

Sterfa zgniotu kończy się na silniku haha :cool: :wink:
1.1MPI hehe jakoś idzie!!
sejomaniak
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Ruda Śląska

17 Sie 2010, 22:12

Wiele zależy od kierowcy,maluszek jeżeli jest dobrze zrobiony ,to mozna spokojnie smigac ;D
Ja też teraz maluszka zrobiłem od nowa ,stał 6 lat w garażu ,rdza go żarła ,a teraz? żywica i mata czyni cuda ;D teraz wygląda jak nowy ,troche sprayu ,odnowiłem caly srodek ,z zewnatrz i smiga,układ hamulcowy caly nowy ,wszystkie szczeki i teraz ma takie hamulce ze nowsze samochody by pozazdrościły ;D oczywiście do czasu aż szczęki znów się zetrą ;P

maluch wielkich osiagów nie ma ,ale jak na poczatek ,dopóki się troche więcej kasy nie uzbiera to jest wporządku ;) fakt ,gdyby sie zdarzyło zgniecenie ,to pewniei by sie dopiero skończyło na oparciu tylnej kanapy :D
peja09
Początkujący

Miejscowość: nibylandia
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Pasażerowie, nogi w dół!
    W Polsce ponad 90% kierowców i pasażerów zapina pasy(1). Mogą one jednak nie spełnić swojej funkcji, jeśli nie zapniemy ich prawidłowo i nie zajmiemy odpowiedniej pozycji. Kierowca powinien ustawić zagłówek, ...

14 Paź 2011, 13:59

Super samochód Zawsze rozpoznawany na drogach i chyba każdy wie co to za samochód ma bardzo dużo fanów.
SAm gdy bylem małym Chłopcem zawsze chialem mieć fiata 126p ponieważ jest to auto które mało pali jest bardzo wytrfale i gdy coś się zepsuje to nie jest to trudne do naprawy, prawie wszystko mozna samemy naprawic lub wymienić cześći do fiata 126p można dostać prawie że wszedzie jest to bardzo szanowany samochód. Bardzo dużo ludzi ma z nim mile wspomnienia..
kredek2222
Nowicjusz

Auto: BMW M6 507km