pomóżcie prosze!!
mój maluszek (93r.) chyba nawala!;/
odpalając go rano, nie ma problemu z niczym, po 8 godzinach przerwy (jestem w pracy) samochodzik nie chce palić! po popchnięciu albo krótkim holu znowu dziala! i później pali!
jak dla mnie (ale ja sie nie znam) nie chce palić jak jest zimny.
prosze o pomoc, bo juz 3 "mechaników" go oglądało ;/
Oglądanie samochodu to troche za mało.Kreci rozrusznik dobrze?Jesli tak to pierwsze co zrob wymień swiece i kable zapłonowe ale nie kupuj byle czego.Świece NGK i kable z rdzeniem ferrytowym SENTECH.
Masz zepsuty element w rozruszniku.Jedz do mechanika i niech wyjmie rozrusznik i wymieni ten element który powoduje zawieszanie się rozrusznika.
To tak z grubsza bez wchodzenia w szczegóły żebyś się nie zakręciła
Może najpierw napisz czy wogóle kręci rozrusznik?
Jeśli kręci to dobrze -a jak już go zapchniesz i odpali przejedziesz się kawałek zgasisz silnik i spróbujesz go ponownie uruchomić to zapali ponownie bez problemu czy też trzeba go pchać?
Podatek od środków transportu – co warto wiedzieć? Posiadanie pojazdu wiąże się zarówno z kosztami jego utrzymania, jak i istotnymi obowiązkami podatkowymi. Niektóre środki transportu wymagają uregulowania specjalnego podatku, który może być istotnym ...
Mazda CX-60. Rodzinny SUV na wysokim poziomie komfortu i wydajności Jaki powinien być samochód rodzinny? Przede wszystkim liczy się bezpieczeństwo kierowcy i pasażerów, dlatego zwraca się uwagę na innowacyjne systemy bezpieczeństwa i technologie wspierające podczas jazdy. Ponadto ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.