Fiat Bravo 1.9 TD Chlodnica

01 Cze 2011, 16:20

Witam.Jestem nowym użytkownikiem na tym forum .
Ostatnio miałem małą stłuczkę no i poszła mi chłodnica [ niby mozna ją załatać ] ale wszyscy mi odradzają ze koszt będzie większy od nowej/używanej no i za jakiś czas może znów w tym miejscu zrobic sie dziura .

W warsztacie powiedzieli mi ze mogą załatwić chlodnice za 550zl jakas jedna z lepszych .
Na allegro widze po 150/300zl tylko ze niektóre różnią sie wymiarami troszeczke [ bez plastików]

Fiat Bravo 1.9 TD ,98r z klimą.

Chcialem wymątowac ta chlodnice i zmieżyć ale nie znam sie na tym i jeszcze bym cos przy wyjmowaniu rozwalil

moze mi ktos powiedziec/podac linka do chlodnicy ktora na pewno bedzie pasowac do mojego auta ?

z góry dziękuję :wink:
norbert1992
Nowicjusz

Miejscowość: Jelenia Góra

03 Cze 2011, 22:12

Napiszę ci tak.Miałem chłodnicę BEHR-a,wymieniłem ją, bo była bardzo stara i sfatygowana,kupiłem za 400 zł hiszpańskiego DEUS-a,niestety w korkach temperatura latem zbliża się do czerwonego pola,nigdy dotąd tak nie było.Teraz gdybym kupował, to tylko BEHR lub NISSENS,nic innego :!:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

06 Cze 2011, 11:47

ta [link do iParts wygasł] powinna pasować, cena może nie jest najniższa ale KAGER to stosunkowo dobra firma.
Marian27
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
    SUV’y w rozmiarze XL od Lexusa
    Największym samochodem klasy SUV, sprzedawanym przez Lexusa w Polsce jest cieszący się dużą popularnością model RX. Tymczasem na rynkach światowych – w tym za naszą wschodnią granicą – marka oferuje dwa jeszcze ...