Fiat Bravo 1999-2000r.

07 Wrz 2008, 18:58

nie zgodzę sie , ostatnio tylko stare fiaty , daewo , i lubliny uratowały mnie od bankructwa , w innych sektorach samochodów trudno coś sprzedać
marcinx26
Aktywny
Awatar użytkownika

08 Wrz 2008, 00:58

BRavo to dobry wybór 1,6 16v w gazie tak duzo nie spali. chociaz jak kolega pisze JTD to chyba najlepsza opcja..chociaz za 8 kafli nie bedzie łatwo.

Ibiza to tazke dobry wybór ...ale tylko z silnikiem 1,9 TDI 90konnym(lub 110 konnym lepiej)
super osiagi i super dynamika
wdz_
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Ciechanów

08 Wrz 2008, 19:08

Znanazłem takie coś:

[link do oferty na Allegro wygasł]

Chyba idealne. Silnik JTD, rocznik 2000, pali niby 5,5 litra na 100km. Tylko, że sprowadzony, i jeszcze dodatkowe koszta. Jak wysokie opłaty czekają mnie po zakupie auta sprowadzonego z zagranicy?

Gdyby nie ten nieciekawy kolor samochodu oraz fakt, że te auto jest jeszcze do opłat, to za ten rocznik dałbym te niecałe 9 tyś.
eR
Nowicjusz

Auto: nie mam

08 Wrz 2008, 19:19

zawsze mozna cos utargowac....

spokojnie wezmiesz ten egzemplarz za 8tysiecy.
+ opłąty (w najgorszym razie 1500)

wychodzi Ci 9,5 tysiaca
wdz_
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Ciechanów
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Samochody ciężarowe kontra osobowe - kolizje i wypadki
    W 2018 r. w wypadkach z udziałem samochodu ciężarowego o masie powyżej 3,5 t w Unii Europejskiej zginęło 3310 osób. Połowa ofiar takich zdarzeń to osoby podróżujące autami osobowymi(1), dlatego kierowcy tych ...
    Lexus GS F i Torque Vectoring Differential
    Gdy osiem cylindrów, pracując w zgodnym rytmie, wytwarza potężną moc 477 koni mechanicznych, a sportowa, ośmiobiegowa przekładnia automatyczna doskonale dopasowuje przełożenia do prędkości i przyspieszenia, potrzebny ...